New Build Complete :D - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-11-2005, 01:16 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default New Build Complete :D

I just finished my build tell me what ya think!



__________________

__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 12-11-2005, 01:27 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 543
Default


thats hot
__________________

Running is offline  
Old 12-11-2005, 01:31 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 563
Default

You've got a mad rig there man; your specs are really nice.
__________________
PcMe is offline  
Old 12-11-2005, 01:33 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

Very nice, i have the same case :P, and i've got an OCZ modstream, so our setups look similar
__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Old 12-11-2005, 01:36 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 378
Default

Nice! Now just tidy up those cables and lower your temps a few degrees.
__________________
ilovesocks is offline  
Old 12-11-2005, 01:41 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

Oh i have a question, in my Tsunami, i wasn't able to fit the little portion of the case on the top with the flip up lid with the USB ports, firewire, and audio ports. For some reason, i couldn't fit my OCZ PSU into there, so i took it out but left the little flap on. Did you experience that problem?
__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Old 12-11-2005, 01:42 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

Looks very nice, clean up those cables and post back with pics again.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 12-11-2005, 01:47 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

Quote:
Originally posted by Riceball
Oh i have a question, in my Tsunami, i wasn't able to fit the little portion of the case on the top with the flip up lid with the USB ports, firewire, and audio ports. For some reason, i couldn't fit my OCZ PSU into there, so i took it out but left the little flap on. Did you experience that problem?
YES i had that problem, i took out the top part, and then installed the PSU and then screwed it back in. now it works fine.
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 12-11-2005, 01:51 PM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

PC scores a 9

Wire Management scores a 0

Dude, seriously... You've got a very nice PC.
You've gotta figure out something to do with the wires.

Not only for airflow... but for looks.

PM me if you want, i can give you a bunch of good tips on tiding up that case.
HAVOC is offline  
Old 12-11-2005, 02:38 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

i couldnt agree wuith you more havoc . i have terrible wire management, i guess i was just so psyched abt getting this build done i didnt think abt it. should i run cables below my mobo?
__________________

__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.