needing help ... duplicator - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2006, 09:38 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default needing help ... duplicator

Hi ,

First of all I want to say hello to this forum
Can anyone tell me where I can buy a DVD&CD duplicator. Which webpage or where else.
I want the cheapest one for me.

thx

melissa
__________________

melissab0123 is offline  
Old 11-03-2006, 12:37 PM   #2 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827196036
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 11-03-2006, 07:02 PM   #3 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default

**** thats expensive i think you would be better of just getting to ~$40 dvd burners and using them on your computer to copy your stuff
__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 11-13-2006, 06:07 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Talking

thanks for the ideas..i think i looked all the web pages doing that job
i decided ..
this one
seems more reliable than the others..
melissab0123 is offline  
Old 11-13-2006, 06:48 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default

iit woul;d just be better to buy a 60$ dvd burner instead thats what i dp and duplicators cant duplicate them all dvd's because of some new encryption like the mr and ms smith just get a dvd burner and save like a million dollars and use anydvd
TheEnd187 is offline  
Old 11-13-2006, 07:40 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default

whats the point of a dvd duper anyways?doesnt a cd/dvd burner do the same??(with the right programs of course)
keyser09 is offline  
Old 11-13-2006, 07:44 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default

exactly why pay 700+ for a duplicator which can only copy css encrypted dvd's? and it can't even handle the new encryption sony is using(i forgot what its called) just do what i do use a regular dvd burner and use ( i don't know if i'm allowed to post them?) but its much cheaper pm me if you don't know which programs to use hehehe. I would also add that it is illegal to make a copy even a backup of a protected dvd even with a replicator.
TheEnd187 is offline  
Old 11-13-2006, 08:02 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
kfc469's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 928
Send a message via AIM to kfc469
Default

well that link doesnt work for me, so why not try this:
http://www.tigerdirect.com/applicati...515247&CatId=0
__________________

kfc469 is offline  
Old 11-13-2006, 09:44 PM   #9 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

or how about not paying 60 dollars for a dvd burner and buy the $28 one on newegg. I have burned 30+ dvd's with mine and had zero problems.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106013

O oops it went up 2 bucks.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-14-2006, 12:24 AM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default

i dind't say buy the one i have i was just using it as a comparison ie. $60vs$700 and lancec it seems the mpaa would like to talk to you lol jk bro. if we can say we burned like 30+ dvd's then why cant I say i'm running vista rtm? yeah I know most of you have it too
__________________

TheEnd187 is offline  
Closed Thread

« ok | Opinion Wanted »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.