Need input on pentium core 2 duo - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2009, 09:33 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: Need input on pentium core 2 duo

if you want sli, one of the best boards is this: Newegg.com - EVGA 122-YW-E173-TR LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard - Intel Motherboards

where were you planning on getting another 8800gt? they are discontinued as far as i know. they don't sell on newegg or tigerdirect and evga doesn't sell them from their site either.

grab one of these: Newegg.com - EVGA 896-P3-1255-AR GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Desktop Graphics / Video Cards

and get this mobo instead: Newegg.com - BIOSTAR TPower I45 LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Intel Motherboards

that graphics card is a beast and that mobo is one of the best for s775. Best overclocker for that chip.
__________________

__________________
Pinscher is offline  
Old 02-16-2009, 09:35 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Need input on pentium core 2 duo

^ That works.. or an HD 4870 instead of the GTX 260 C216, if he wants to CrossfireX later
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 02-16-2009, 09:38 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: Need input on pentium core 2 duo

good idea vern, didn't think of that. either way it will be great for a budget build.

OP: what is your budget anyway?
__________________

__________________
Pinscher is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTS Intel Extreme Core 2 Duo QX6850 kagekitsune Buy/Sell/Trade and Hot Deals 10 10-10-2008 02:34 PM
Overclocking core 2 duo Tuskatappaja Microsoft Windows and Software 1 12-26-2007 10:32 AM
Overclocked 3.2ghz Pentium D processor by 15% EliteScouter Overclocking and Modding 1 12-19-2007 11:52 PM
Great single core> Average dual core? jeller System Upgrades 17 11-28-2007 01:18 AM
Core 2 Duo Vs. Core 2 Quad massacreinfallx New Systems | Building and Buying 13 09-15-2007 03:27 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.