need help on hi-performance workstation - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-17-2011, 03:38 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 466
Default Re: need help on hi-performance workstation

You dont have to use a AMD GPU with a AMD board, you do however have to use them if you plan on running them in xfire. What slaymate is saying is that you need to save more money before you really even begin to have this discussion.
__________________

__________________


Thermaltake Armor
680i LT
q6600 (g0 revision)
736 mb EVGA 8800 GTX
2 gb crucial tracers
500 gb seagate 7200.11
TRUE 120
PC Power & Cooling 610
and a run of the mill DVD drive
heister is offline  
Old 07-17-2011, 03:54 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: need help on hi-performance workstation

Quote:
Originally Posted by darweshs View Post
do you think it would be better to wait for bulldozer, and purchase a phenom ii x6 1100t with an am3+ motherboard. the problem i that adobe doesnt list any firepros or radeons, while autodesk does. any ideas?
I haven't seen anything that would make me want a AMD, or wait on Bulldozer for a workstation pc.

AMD FirePro and Radeon cards are generally lower performing in workstation applications.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 07-26-2011, 07:32 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 34
Default Re: need help on hi-performance workstation

actually people are saying that the 8-core bulldozer beats the i7 990x in benchmarks.
darweshs is offline  
Old 07-26-2011, 07:55 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: need help on hi-performance workstation

Maybe it will, maybe it won't. The few benchmarks that I've seen haven't been very impressive, but they may or may not be real.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Optimizing for Performance with the Windows Performance Toolkit office politics Tips, Tricks & Tutorials 0 05-12-2010 11:52 AM
Can u use a server board as a high performance workstation? mstshtml New Systems | Building and Buying 3 08-21-2006 10:05 PM
what your workstation look like? æArchOAngelæ Off Topic Discussion 76 01-22-2006 03:59 PM
Workstation Megadeth2 Monitors, Printers and Peripherals 0 12-13-2004 06:48 AM
workstation jseber1982 Computer Networking and Internet Hardware 3 09-23-2004 12:58 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.