need a beter hsf (pix 56k warning) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2006, 10:59 PM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

be careful though, there is a scythe infinity as well.. its not as good... just look in the name though scnj should be in the title if its a ninja... otherwise its scin or something like that
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-18-2006, 11:06 PM   #12 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default

OK THANKS FOR YOUR HELP
__________________

__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 11-18-2006, 11:10 PM   #13 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default

i have the freezer 7 pro it lowered my temps about 15 degrees farenheit. and the hsf was only 20$. and i noticed that there was a empty molex plug right above your pci express slot. did you leave it umpluged for a specific reason?
__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 11-18-2006, 11:48 PM   #14 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default

no reason just didnt feel like my pci exprees card needed any more power
__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 11-19-2006, 06:27 AM   #15 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,403
Default

All the ZALMAN is, is a 7700 with the Fatal1ty name on it... It'll fit in that case... I have a 7700 myself and have room above my PSU... (same placement of the CPU on my mobo) I would suggest the 7700 without the name thoug (unless you like the red) it's cheaper...

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118115

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118114

even this one will fit:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118003

Oh... and cable management goes a long way!

and you should put the 4 pin molex on the mobo...
__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 11-19-2006, 10:50 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default

I would definitely not go for the scythe with a sckt775 mobo. I cant stand the way those push-pin mounts work. I dont know who is behind that design, but I wouldnt mind punching them in the neck.

The scythe is a good cooler, I have an infinity on my X2 4200+ and at 2.6ghz it keeps it around 30C idle.

The zalmans on the otheruse a way better mounting system on the intel mobos
UA_Iron is offline  
Old 11-19-2006, 10:50 AM   #17 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default

actually that cable managment is alot better then what it lookedl ike before

and why should i put the 4 pin molex to the mobo?

all it is for is the pci express slots which i dont have graphics card powerfull enough to need any more power
__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 11-19-2006, 04:12 PM   #18 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default

Quote:
Originally posted by Nukem
All the ZALMAN is, is a 7700 with the Fatal1ty name on it... It'll fit in that case... I have a 7700 myself and have room above my PSU... (same placement of the CPU on my mobo)
Really how did you get it to fit?

yea i found another zalman i like

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118017

but i dont understand how it would fit?
__________________

__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.