My 'Workstation' build - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2006, 07:07 AM   #41 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

Wow 7800GT won't be able to run UT 2007? Lol wtf do you guys think game makers are retarded. It's not like everyone can buy a new video card every 4 months and game makers know this. For them it's about making money not about making some Super Amazing graphics that can't be played on $300 video cards.
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 01-26-2006, 03:54 PM   #42 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quote:
Originally posted by NeedAcpu
Wow 7800GT won't be able to run UT 2007? Lol wtf do you guys think game makers are retarded. It's not like everyone can buy a new video card every 4 months and game makers know this. For them it's about making money not about making some Super Amazing graphics that can't be played on $300 video cards.
Thank you, now if only Beed got that through his head...

The eVGA motherboard isn't near as overclocking-friendly as the MSI K8N. Its a good board, but no match for the MSI.

And as for the chipset cooling, not sure, the VGA cooler is supposed to cool the graphics card. Anyways, I don't think theres any need to change it, only the Asus A8N-SLI has chipset cooler problems.
__________________

Flanker is offline  
Old 01-26-2006, 04:22 PM   #43 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 586
Send a message via AIM to infiltrator7
Default

i have the eVGA board and the video card that came in the bundle, and its a great mobo and an amazing deal because you get the 7800gt. if you're not a major overclocker i'd get this deal.
__________________
If you're interested in joining a MOHAA clan, send me a PM.

JOIN THE 24 ZONE FORUMS
infiltrator7 is offline  
Old 01-26-2006, 04:36 PM   #44 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

I going to wait past the G71, G72, G73, G80, G81, G82, G83, G90, G91, G92, G93's....

When the G101's drop... then i'm buying my next videocard...
Yeah, that will be DX11, PS5, HDR2, 1GiG DDR5, 64 Pixel Pipelines, 1800Mhz Core / 3200Mhz Mem... It'll cost $1500 USD.

So I have to wait 2 years or less... big deal...

This was a joke. Please don't respond.
HAVOC is offline  
Old 01-26-2006, 04:40 PM   #45 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

A 7800GT WILL be able to run UT2007...there is a difference though between running it, running it decently, and running it at maxed settings. The 7800GT will fit into the running it decently catergory and should be able to crank out 1024x768, high settings except for no HDR and no soft shadows.

For higher resolutions, i.e. 1280x1024, 1600x1200, you will need 6800 Ultra SLI minimum or 7800GT/GTX SLI or a 7900 series or G80 series card. Completely maxed probably wont be seen unless you have at least a 7900GTX. Its either all or nothing with you Flanker, and you need to stop putting words in people's mouth. 7800GT WILL RUN UT2007, just nowhere near maxed.
beedubaya is offline  
Old 01-26-2006, 04:41 PM   #46 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

Quote:
Originally posted by HAVOC2k5
I going to wait past the G71, G72, G73, G80, G81, G82, G83, G90, G91, G92, G93's....

When the G101's drop... then i'm buying my next videocard...
Yeah, that will be DX11, PS5, HDR2, 1GiG DDR5, 64 Pixel Pipelines, 1800Mhz Core / 3200Mhz Mem... It'll cost $1500 USD.

So I have to wait 2 years or less... big deal...

This was a joke. Please don't respond.
0MG!111 r u serious?!?!?! 1m soo guna get dis.

Wi11 it be able to play battlefield 2?
NeedAcpu is offline  
Old 01-26-2006, 05:05 PM   #47 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quote:
Originally posted by beedubaya
A 7800GT WILL be able to run UT2007...there is a difference though between running it, running it decently, and running it at maxed settings. The 7800GT will fit into the running it decently catergory and should be able to crank out 1024x768, high settings except for no HDR and no soft shadows.

For higher resolutions, i.e. 1280x1024, 1600x1200, you will need 6800 Ultra SLI minimum or 7800GT/GTX SLI or a 7900 series or G80 series card. Completely maxed probably wont be seen unless you have at least a 7900GTX. Its either all or nothing with you Flanker, and you need to stop putting words in people's mouth. 7800GT WILL RUN UT2007, just nowhere near maxed.
Its hardly all or nothing with me. Stop putting words in my mouth man :P I don't think a 6800GT will run it maxed out, but yes, a 7800GT WILL run UT2K7 Maxed Out, 1280x1024, HDR enabled, 4xAA and 4xAF on 50FPS. 50 FPS is about as fast as you can recognize, so there you have it...
Flanker is offline  
Old 01-27-2006, 12:06 AM   #48 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by Flanker
Its hardly all or nothing with me. Stop putting words in my mouth man :P I don't think a 6800GT will run it maxed out, but yes, a 7800GT WILL run UT2K7 Maxed Out, 1280x1024, HDR enabled, 4xAA and 4xAF on 50FPS. 50 FPS is about as fast as you can recognize, so there you have it...
LOL, you so under-estimate this game. If it actually runs at that, I would almost give you money. There is no way a 7800GT is going to pull that off, we are talking about Unreal Engine 3!

Maybe its the Source engine you are thinking of....HDR...4x AA...still 50 fps.

Unreal Engine 3 will run at a slide show at those settings on a 7800 series card. Turn off the HDR, AA, soft shadows, and lighting to low, textrues to medium, and you might have a playable game at 1280x1024.
beedubaya is offline  
Old 01-27-2006, 12:09 AM   #49 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 280
Default

God its like when I was a kid there was always a new Frikken gameboy evreymonth and I just HAD TO HAVE IT.....and now its with the ps2 and ps3.....DAM YOU TECHNOLOGY!!!
__________________
I wish I had my Computer...:(
Unknown Envy is offline  
Old 01-27-2006, 12:14 AM   #50 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

OMGZORS!11!!!1!! Unreal Engine 3!!1!!11!11! Its Teh Pewnage! OMGZORS its gonna own j0r PCes!

[/SARCASM] (These seem to have caught on since Nubius started using them.)
__________________

Flanker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.