my windows expe index kinda low for graphics and harddisk - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2010, 03:10 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Feb 2010
Posts: 110
Default Re: my windows expe index kinda low for graphics and harddisk

i ran it again w/ dx10

EVGA E760 Classified BIOS S664
i7-930 @ 4.2ghz
6GB Mushkin Redline 998750 @2010mhz 8-8-7 24
Antec TPQ-1200w
Triple Vertex-2 Raid 0 FW1.1 / 640 WD Blacks Raid 0
750 WD Black
X-Fi Titanium Fatal1ty
Astro Gaming A40 system
Win7 x64
eagle5968 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.