My first attempt at building a computer - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2005, 06:51 AM   #41 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

DUDE YOU GOT AN X-CONNECT!!
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-03-2005, 07:50 AM   #42 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

ya, thats why i tell people not to buy them, its in my closet now
__________________

Ste is offline  
Old 11-03-2005, 08:09 PM   #43 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 28
Default

Whats so bad about them? I guess u didnt like urs ^^
unicknn is offline  
Old 11-03-2005, 08:39 PM   #44 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Ultra X-connects are bad for many reasons.
1. They are very light, meaning cheap components

2.Unstable rails, as in my case, My HD was overvolted, tested with DMM.

3.Do not have Dual 12V rails

4.That ive seen they don't have any PFC

5. Low Amps on single 12V rail.
__________________

Ste is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.