My anti luck continues - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-20-2006, 04:32 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Relax...take some time and pull everything off that mobo...including the CPU and RAm. Reseat everything and use some new thermal paste. Try that first and report back.
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 04-20-2006, 04:34 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

Im using artic silver 5 and I have taken everything out about 3 times and check and made sure everything was in the right place. Same results. Why would thermal paste even matter in making the domputer start though./ Just curious

Sorry for being pushy im just strapped for time I cant use this comp forever
__________________

__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 04:38 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

The paste has nothing to do with your problem. Some people forget to put new past on when they pull a heatsink and you then can cook your CPU. So a power supply swap. That is your best bet for now given you have R&R'd everythng already. Can you swap the PSU from the puter you are on now and see what happens. It would have to be a 24 pin PSU as well.
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 04-20-2006, 04:48 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

yes I could but the psu powered up my old board for about a day before I got my new stuff so I doubt its that
__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 05:02 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

you DOUBT it is that... just because the psu is brand new doesnt mean JACK CRAP!!!

anybody who has built a few computers will tell you that not all parts work 100%. You are more than likely to get bad parts.. for example, out of the three i have built (me, my friends, and my cousins), only one of them was succesful... the other two (mine and my friends) were the bad ones.. i received a DOA psu and he received faulty RAM. both were good brand names and bought right off newegg. my psu was an Antec and his ram was Kingston... so just because its new doesnt mean anything....

does that motherboard have onboard video? if so, take out the vid card and put the vga connector in the mobo to see if you get video that way.. if it doesnt work, you have ruled out the video card as a problem and are left with the mobo/psu. Im backing Rico up when he says to get a temp swap.


EDIT: What is the wattage on the psu?
~Static
Static_11 is offline  
Old 04-20-2006, 09:20 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

figured it out. was a perfect psu and mobo
__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 09:59 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

.................so what WAS the problem? you told us what it wasnt lol..
__________________

Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.