My anti luck continues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-20-2006, 03:45 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default My anti luck continues

So check this out. I got my new power supply the ocz powerstream and my dfi lanparty board and my 1900xt. So I plug everything up and I get nothingf so I decide to check for probs. Everythings hooked up correctly so I get confused. I unplug the 4 pin connector and the mobo gets full power! But theirs no video!

I plug the 4 pin back in and No power again. I hate computers
__________________

__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 04:10 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

Cmon any suggestions at all I gotta leave this running comp soon
__________________

__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 04:25 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

what happened to the old psu?

if it fried there is a good chance it screwed up the motherboard...


did you plug the psu into the graphics card?
Juice Daddy is offline  
Old 04-20-2006, 04:26 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Hmmmmm.......the CPU powers on with the 12v rail pulled? Is that what you are saying? You can't get video if you have no voltage supplied to the CPU!! Did yo put the 6 pin PCIe powere connector in the Video card? So you are telling me that you get a POST beep and no video wiht the 12v Rail pulled?
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 04-20-2006, 04:26 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

yes pci e thing is plugged into the mobo and its a WHOLE new build nothing fried anythiong
__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 04:27 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

yes it powers up without ther 4 pin buty I dont get video which I attributed to the 4 pin not being in but when I DO plug it in the comp starts for like 1 sec then shuts down
__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 04:28 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Quote:
Originally posted by RicoDirenzo
Hmmmmm.......the CPU powers on with the 12v rail pulled? Is that what you are saying? You can't get video if you have no voltage supplied to the CPU!! Did yo put the 6 pin PCIe powere connector in the Video card? So you are telling me that you get a POST beep and no video wiht the 12v Rail pulled?
Please answer the questions and we'll go from there.
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 04-20-2006, 04:29 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Get a friend wiht a 24 pin pSU and ask for a temp swap. I think your PSU is the issue.
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 04-20-2006, 04:30 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

it turns on with the 12v thing PLUGGED IN but I cannot get video like that

the 4 pin cpu thing being plugged in makes the comp not start

If I have the 12v in the comp does start however

and yes ther 6 pin pcie thing is in
__________________
DwayneDays is offline  
Old 04-20-2006, 04:31 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

Its an ocz powerstream brand new Im sure its not the problem
__________________

__________________
DwayneDays is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.