Motherboard for Q6600 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-29-2008, 09:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: CT
Posts: 36
Default Motherboard for Q6600

Hey guys what do you think of this mobo for the Q6600. Im also thinking of picking up a 8800GT video card to go with it.

Newegg.com - ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail
__________________

dutch45 is offline  
Old 01-29-2008, 09:14 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Motherboard for Q6600

Abit IX38 Quad GT Or Asus X38 Maximus Formula..
__________________

Ste is offline  
Old 01-29-2008, 09:25 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: CT
Posts: 36
Default Re: Motherboard for Q6600

yea ive read good things on those, although the price point on this was pretty nice with the rebate.
dutch45 is offline  
Old 01-29-2008, 10:52 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Mordred's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: PA
Posts: 214
Send a message via AIM to Mordred
Default Re: Motherboard for Q6600

Tomorrow I am putting my build together, and I am using Newegg.com - ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail If you are curious about how well it performs I will post on this thread again with details. (I won't be overclocking it until I actually learn how to overclock, so I won't be able to comment on that.)
Mordred is offline  
Old 01-29-2008, 11:32 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: CT
Posts: 36
Default Re: Motherboard for Q6600

Yea I would be interested in that. I actually looked at the board as well as the other 2 that Ste mentioned. My other hangup about this build is that I have a 64 bit copy of Vista going on here. I'm already leary about putting Vista on here and with it being 64 bit...well we will see how I like it I guess. Anyway, I look forward to the results. Thanks
dutch45 is offline  
Old 01-30-2008, 12:36 AM   #6 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Motherboard for Q6600

the maximus formula totaly worth it, the litle lcd poster saved me 3 hours of trouble shooting just now. also i herd that aparently the 64 bit vista has more support then the 32 bit right now.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 01-30-2008, 02:08 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: CT
Posts: 36
Default Re: Motherboard for Q6600

The more I read on the maximus the more I like it. I have been an ABIT fan for awhile now but this maximus has got me interested.
dutch45 is offline  
Old 01-30-2008, 11:21 AM   #9 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default Re: Motherboard for Q6600

Good build. I would maybe suggest different RAM, just because I haven't had all that much luck with my Reapers.
__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline  
Old 01-30-2008, 01:19 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: CT
Posts: 36
Default Re: Motherboard for Q6600

What would you recommend for 2x2ghz ?
__________________

dutch45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just need help on grabbing a Motherboard Akumajin New Systems | Building and Buying 9 01-08-2008 08:36 AM
Replacing Motherboard, Help Needed Rask Vann New Systems | Building and Buying 9 11-15-2007 09:40 AM
Motherboard Questions & Help Me Find a Mobo Cunjo New Systems | Building and Buying 37 07-13-2007 01:24 AM
it wasnt the motherboard!!!!! pinoy3000 New Systems | Building and Buying 8 06-03-2007 01:02 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.