The most insane build ever planning ... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-08-2006, 12:29 AM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

Buy the Wait for the Intel Core 2 duo x6800 like posted before. Will be around $1000. Get this and 4gb of ram put the ram on it, and put your os on it, and it will load in like 5 secs.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16815168001

Just buy 4x1gb value select ram because all 4 wont fit w/ heatspreaders on it.

EDIT: and only buy 2gbs of ram for the motherboard, anything more will just slow performance.
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 07-08-2006, 12:50 AM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Aparently they are working on I-RAM 2. Supports DDR2 and increases the limitation to 8GB. Oh and also, it supports SATA II. 300MB/s transfers.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 07-08-2006, 01:29 AM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Default

This all seems a little far fetched, but it's your money I guess. I mean, 5 grand on a PC is a bit much no? I will say though that the dell LCD a few posts back looks simply gorgeous. Another...quite off topic but anyway....a few posts back I came across, "ex*****ve". Anyone know why that was edited, unless the poster did it on purpose.
PCCowboy1 is offline  
Old 07-08-2006, 01:55 AM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Figured out the puzzle.

Expensive. If you look at the letters that are blocked out they are "pensi". Can you think of anything inappropriate that you can spell with "pensi" that may have been caught by the language filter?
__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 07-08-2006, 07:41 AM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 20
Default

large lcd monitor would be not practical though. Guess maybe you're right. So getting a 21" would be enough for me what you say? If that's better, then i get something like that and the remaining will be spent for the whole rig. All new and customized..
infernus is offline  
Old 07-08-2006, 09:28 AM   #26 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

Quote:
Originally posted by Ridlyn
Buy the Wait for the Intel Core 2 duo x6800 like posted before. Will be around $1000. Get this and 4gb of ram put the ram on it, and put your os on it, and it will load in like 5 secs.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16815168001

Just buy 4x1gb value select ram because all 4 wont fit w/ heatspreaders on it.

EDIT: and only buy 2gbs of ram for the motherboard, anything more will just slow performance.
why would u need an X6800? the E6600 has same amount of Cache, and u can just OC it to speeds of a X6800, and that sjust on air cooling.
john3 is offline  
Old 07-08-2006, 09:59 AM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

He wants the top of the top, let him have what he wishes :} Plus, yes you can OC The E6600 up to an X6800, but you can OC an X6800 even further than what it is simple logic, ain't it?

-Jo.
Yoad is offline  
Old 07-08-2006, 10:37 AM   #28 (permalink)
Ultra Techie
 
Spartan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 814
Default

Quote:
Originally posted by Yoad
He wants the top of the top, let him have what he wishes :} Plus, yes you can OC The E6600 up to an X6800, but you can OC an X6800 even further than what it is simple logic, ain't it?

-Jo.
Yeah, but the higher-end CPUs typically run hotter and don't OC as well. For example, you can OC a 3800+ to 2.7gHZ which is what you are going to get normally out of an OCed X2 4800+.
Spartan is offline  
Old 07-08-2006, 10:45 AM   #29 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default

question: why are you spending so much on a gaming computer that will be out of date in the blink of an eye?

answer: because you can!!

conroe
couple of G80s
2GB mem
15k SCSIs in RAID 5
creative sound card
!!the usual stuff!!

also this makes no sense to me:
Quote:
Originally posted by john3
why would u spend so much an a monitor which would have less resolution, but since its so big u would need a really expensive card rig like x1900xtx in xfire to run it....decently?
__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 07-08-2006, 11:44 PM   #30 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

quad sli ftw!
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.