Mooving to AMD and not looking back! need help! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2006, 05:57 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 143
Send a message via AIM to sw_freak64 Send a message via Yahoo to sw_freak64
Default

Dealing in PS of course...sorry, got off topic. hows about a OCZ 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Platinum System...are 2 packs good?
__________________

__________________
~Dell Demension 2400
~~Pentium 4 2.8 gHz
~~2 x Kingston ValueRAM 1GB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200)
~~VisionTek Radeon X1300 256MB GDDR2 Low Profile
~~2 x Western Digital Caviar SE 250GB 7200 RPM 8MB Cache IDE Ultra ATA100

<a href="http://www.nerdtests.com/ft_cg.php?im">
<img src="http://www.nerdtests.com/images/ft/cg.php?val=0848" alt="My computer geek score is greater than 100% of all people in the world! How do you compare? Click here to find out!"> </a>
sw_freak64 is offline  
Old 01-11-2006, 07:00 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 76
Default

Don't recommend the Enermax 620. The Enermax 535 is one of the PSU's that is recommended by the DFI guy's. I tried the 620 with my new build and it would only post once then I needed to reset the CMOS every time to get it to post again. Got the 535 and all is o-Key-Doke-E.
__________________

__________________
DFI Lanparty NF4 SLI-DR Expert
AMD Opteron 185
OCZ Platinum 2GB(2 X 1GB) 3 3 2 8
EVGA 7900 GTX
OCZ Powerstream 600 Watt
LiteOn DVD Burner 16X w/Lightscribe
2-74GB Raptors (RAID)
WD 150GB Raptor
Mitsumi 1.44 Floppy
ATI TV Wonder Elite
Thermaltake Tai-Chi W/Built-in H2O (GPU & Chipset)
CoolIT Systems Freezone CPU Cooler
caveman4810 is offline  
Old 01-11-2006, 09:37 PM   #13 (permalink)
TeH ViZarD
 
PanzerKammander's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 652
Send a message via AIM to PanzerKammander
Default

Quote:
Originally posted by sw_freak64
Dealing in PS of course...sorry, got off topic. hows about a OCZ 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Platinum System...are 2 packs good?
If you mean as in 1 pack of 2x1gb sticks...yes.


But if your getting 4 gbs of ram...dont. Like nothing even recognizes you have 4 gb..you wont use it for quite some time..so 2gigs should be fine.
__________________

__________________
PanzerKammander is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.