The Monster of All Monsters... Right Here! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-27-2005, 10:54 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

It wouldnt be that hot maybe 60C....... Plus them PSUs are very efficient.
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 09-27-2005, 11:00 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Um...its the one at the very left...
he's talking about the square 4pin connector, not the 24pin connector...which he's right it's not in the picture, but I'd assume it's the one next to it which is showing 8connections.

it's 1kw, doesn't mean it would use all that at a time, so I doubt it'd really be a toll on any power bill
__________________

Nubius is offline  
Old 09-27-2005, 11:43 PM   #13 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default

Wow though, 70amps on 4 12v rails. Can you say overkill?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 09-28-2005, 12:42 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

you could practically power two computers off that thing lol
Nubius is offline  
Old 09-28-2005, 12:56 AM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

The reason for the 8 pin connecter is because that PSU is more for a highend server running Dual CPU's or Dual Cores. Most (Dual Core) ready MOBO's for the desktop are being made with 8 pins on the MOBO.

As for using it in a high-end gaming rig, it's not really over kill. Think about all of the OCin' World record holders. They all seem to have some beefed up 1350watt custom PSU. Put it this way, configure the highest end PC for gaming. Then add major overclocking to that. Now you're using it for what it's supposed to be used for in the desktop. A freakin' power plant... lol

Yeah it's pretty much overkill... lol
HAVOC is offline  
Old 09-28-2005, 03:58 PM   #16 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default

*druels*
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 09-28-2005, 04:23 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
you could practically power two computers off that thing lol
You watch, someone will try doing that before long...
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 09-28-2005, 04:35 PM   #18 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

That only seems pratically if you wanted to run a peltier of it or something, other than that...I don't really see a point to it...most computer components are becoming more power conservative

I assume you will be buying one havoc?
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 09-28-2005, 05:02 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
*druels*
ehh 'drools' perhaps?
Nubius is offline  
Old 09-28-2005, 05:03 PM   #20 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

**** my next computer, im buying one of them things...
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.