monitor for a TV - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-12-2006, 11:44 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 363
Send a message via AIM to chevytrucknut
Default monitor for a TV

alright, I'm down to buying the last vital part to my PC, the monitor. Here's the thing, I'd be willing to sell my TV I have right now, and use that money I have to buy a new LCD, but I want this LCD to be able to watch TV, maybe HDTV, if possible. But I don't really know a whole lot about monitors, so that's where ya'll come in. What's the resolution I should get to be able to watch clear TV on my monitor? My budget is hopefully about 250. I have LOTS of DVDs, and will be gaming also, so that plays a factor. But, I'm not a CRAZY gamer who has to have the top-of-the-line 4ms refresh rate, blah all that. Just want a good decent monitor that can play games decently, add in TV, and movies.

Oh, and since I'm gonna have to get a TV tuner card, even if I have an NVIDIA graphics card, can I have an ATI card? Or will that mess up the drivers?
__________________

__________________
the old system...
OPTERON 165
EVGA GeForce 6600GT
Enermax Whisper II 535W PSU
Big TYPHOON
1.2 TB
1GB Ram
Chaintech VNF4 Ultra
chevytrucknut is offline  
Old 01-15-2006, 06:47 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 261
Default

Hey chevytrucknut
Did you get this resolved, i am considering the same.
As I have a TV and PC monitor beside each other I am considering my next purchase of either to be a LCD TV that also has suitable functionality for PC, or vice versa.
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 965, Mobo: Biostar A880G+ c/w onboard Graphics & Sound, RAM: 8Gb DDR2, HDDs 2+2+4Tb, Monitor 24"
Using: Win10 64bit with Trend Micro TMS
smurph is offline  
Old 01-15-2006, 11:06 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 363
Send a message via AIM to chevytrucknut
Default

still no answers

Any help anybody?
__________________
the old system...
OPTERON 165
EVGA GeForce 6600GT
Enermax Whisper II 535W PSU
Big TYPHOON
1.2 TB
1GB Ram
Chaintech VNF4 Ultra
chevytrucknut is offline  
Closed Thread

« better case? | Os ? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.