monitor question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-27-2006, 04:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 36
Question monitor question

hi friends,

i have a westinghouse LCM-17v2 LCD 17'' monitor at home, but there are a lot of stuck pixels and the monitor doesnt support DVI.

i am looking for deals at newegg or any other site where a good DVI supported monitor is bundled with pc parts.
I'm planning on getting an AM2 4600+ and an ATI 199XT 512MB gpu.

any good suggestions? thx
__________________

wowie is offline  
Old 08-27-2006, 04:17 PM   #2 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

24 inch acer!!!! ermm.. if you don't got 700 dollars then maybe just a 20 inch wide benq... thats only 300 dollars..

and i hope you mean x1900xt
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 08-27-2006, 04:26 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 36
Default

lol, yea, i mean a x1900xt
i definitely aint getting the ATI 199

but yea, those are probably what i'll look at. but i'm thinking maybe i should wait for the prices to drop in a few months.

Is there any way of eliminating stuck pixels? plz help!
wowie is offline  
Old 08-27-2006, 07:49 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 143
Default

What is the ATI 199? :F
Khann is offline  
Old 08-27-2006, 07:53 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

I don't think your going to get monitors bundled with graphics cards, cpu's, and ram lol.

But Hyundai 19", Viewsonic 19" or 20.1", Benq :classic:
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 08-27-2006, 08:12 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 26
Default

If you are near a Best Buy, get the Gateway 19" Widescreen. It supports DVI and its HD (720p).
zero88 is offline  
Old 08-27-2006, 08:20 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 143
Default

I thought all monitors could display HD? :S Isn't high definition just a high resolution?
Khann is offline  
Old 08-27-2006, 08:22 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
KingAustin's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Iowa
Posts: 673
Send a message via AIM to KingAustin
Default

Quote:
Originally posted by wowie

Is there any way of eliminating stuck pixels? plz help!
http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-P...an-LCD-Monitor

And here are a few monitors

Small - Tyris 17"


Medium - Tyris 19" (I have one of these, love it)


Large - Benq 20.1"

Hopefully that helps you some.
__________________
E6300 w/ AF7 Pro 3.11ghz
Gigabyte DS3
2GB G.Skill DDR2 800
7900GT w/ Zalman vf900 650/800
Z-5500 Digital Speakers
22" Chimei + 19" BENQ
XClio 3060
KingAustin is offline  
Old 08-28-2006, 12:11 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 36
Default

wow, truly thanks, stuck pixels fixed.
wowie is offline  
Old 08-28-2006, 12:24 AM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 647
Default

Quote:
Originally posted by Khann
I thought all monitors could display HD? :S Isn't high definition just a high resolution?
no. i could be wrong but i look at TV res a lot when shopping for them and i've seen HD tv's with only 1024-800 (not the actual res but just an estimate) and around there whereas you can buy

and btw i'm kicking my own butt right now.

i went to that site for the stuck pixels...tapped a really annoying green on oh so softly...gone. wish i woulda tried that a long time ago. thanks to whoever posted that.
__________________

__________________
Antec NeoPower 650W
Gigabyte EP45-DS3R
Intel Core 2 Duo E8400 (w/ Arctic Freezer 7)
4GB DDR2-1000 G.Skill
Sapphire x1950 Pro 512mb (w/ V700)
250GB, 500GB and 1.5TB Seagate Barracudas (2.25TB total)
Fatal1ty XtremeGamer sound card *** generic TV tuner
Xclio 3060 case *** HannsG 22" monitor
XP Pro / Ubuntu 7.10 *** Razer Copperhead and Tarantula
jordo_99 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.