A mobo question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-15-2006, 11:21 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 114
Default A mobo question

I have a Gigabyte K8n Sli pro that supports Athlon 64, Athlon x2 and Athlon Fx.

My question is: Could i use a opteron ( Single core or Dual core ) with it ?

tnx.
__________________

__________________
DFI Lan party UT NF4 Ultra
AMD Opteron 146 2.0 Mhz @ 2.8 GHz
OCZ Gold Edition 2x512 MB DDR 500 timing 2.5-3-3-8 @ DDR 560
XFX GeForce 7600 GT 256 Mb GDDR3
Antec Lanboy Mini Tower Case
Antec True Control 550W ATX2.0 PSU
Maxtor 300 GB 7200 RMP SATA 16Mb Cache
17\'\' TFT Screen 12 ms
MysticRose is offline  
Old 03-15-2006, 11:43 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

um........didnt you kinda already answer my question? which is the same as this? that only server mobo's say it supports opteron?
__________________

john3 is offline  
Old 03-15-2006, 11:57 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 114
Default

Hehe lol

Just to make sure, cause not many people use my mobo.
__________________
DFI Lan party UT NF4 Ultra
AMD Opteron 146 2.0 Mhz @ 2.8 GHz
OCZ Gold Edition 2x512 MB DDR 500 timing 2.5-3-3-8 @ DDR 560
XFX GeForce 7600 GT 256 Mb GDDR3
Antec Lanboy Mini Tower Case
Antec True Control 550W ATX2.0 PSU
Maxtor 300 GB 7200 RMP SATA 16Mb Cache
17\'\' TFT Screen 12 ms
MysticRose is offline  
Old 03-15-2006, 12:08 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

yeah, at the same time could u guys answer my question 2

None of the DFI Lanparty Mobo's say they support Opteron, but do they really support Opteron, and if they do, which ones support opteron? im thinking of getting the DFI Lanparty UT SLI-DR, does that one support OPteron?
john3 is offline  
Old 03-15-2006, 03:15 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 211
Send a message via Yahoo to JohnnyX
Default

Should check the maufacturer's site : http://us.giga-byte.com/Motherboard/...%20Pro-SLI.htm
__________________
The enemy of my enemy might just be my enemy¬Ö
JohnnyX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.