microsoft Zune? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2006, 11:08 PM   #11 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

well When I saw a thing on the news about it, they siad it would come with a disc with all the software needed, a data cable, headphones,and all the manuals and registering crap.

I think it will be just like the i pods, in the way the gen. 1 were and such. Becuase it took apple a long a$$ time to build up to where they are today with the i pod today.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 09-14-2006, 11:45 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 543
Default

this is based on the toshiba S30 player. looks like it might turn out pretty good. check out gizmondo for more info
__________________

__________________
3200+ A64 skt 754
ASUS K8N4-E Deluxe
2x 512mb corsair value
X1800XL 512mb@X1800XT
2x 80g WD SATA
X-FI Platinum
Antec P180b
Running is offline  
Old 09-15-2006, 07:03 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 419
Send a message via AIM to Dr DMoney
Default

I know the ipod is going to support games through itunes. I hope it isn't just itunes. I like the zune actully for the scrren size. The ipod video sucks to watch videos on. I hope m$ does this right and put alot more featyres than ipod. I hope you can have xbox live anyware and play arcade games on it. That would be sweet.
__________________
The start of my signature...
http://img443.imageshack.us/img443/7041/sig0jc.png
Dr DMoney is offline  
Old 09-15-2006, 08:31 AM   #14 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

if u want great screen size, just get a psp! theyre about 200 now, and a 2gb chip costs about 79.99 on ebay, and u can even find a 4gb harddrive for it for about 150.00. the screen is huge, lots of buttons, u can even get a spare battery for it, so if it dies just switch it out. they can view pictures, listen to music, watch videos, play games, and my favorite, browze the internet(like a pc, not a cellphone!) they can play almost anything for music, same for pics, video has to be in the mp4. format, u can download games and put them on the memory stick, so u dont gota carry the disks around(even makes the bat life longer.) ive had my psp for about a year now, i still dont got any scratches on it, still livin with a 32mb mem stick(dad wont get me a bigger one cause he think ill take it ito schoo and use if for what its meant for)stock 1800mah battery which has about 8 hours battlife(i killed it by charging it half way, draining it, then doing that again). psp's have wifi, 802.11 g/b/b+, they have infrastructure mode, so like the zune, u can share music/whatever is on the mem stick thru the wifi) comes with a remote cable(which i love) but it needs different headphones, the main cable is a lil short, and the dezign sucks, but they do stay in ur ear, and got some tremendous base when u first get it. phew...that was long
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-15-2006, 06:37 PM   #15 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

I have a Psp also, I have the 32mb card as well. Not enough space. I want something huge that you could like use to put full lenght movies on. Like an internal HDD of like 20gigs would be cool in it.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 09-15-2006, 06:51 PM   #16 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

The Zune will launch with a 30gb hd.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 09-15-2006, 07:15 PM   #17 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

there is a 4gb hdd avail for the psp, but all that is is 2 2gb swithcing mode flash disks. i guess i can wait till somebody comes out with a 20+gb atachment thing for it, cause its just about to go out of warranty in early january
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-15-2006, 07:29 PM   #18 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

ya that would be cool. cause They can put one 60 +gigs in a ipod nano, so it wouldnt be impossible.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 09-15-2006, 07:44 PM   #19 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

the problem would be the interface, and power. the nano is solid state, and 4gb last i checked. a video is 40+ or whatever, but thats not solid state. thats actually a disk. find someone with one, and when its on playin music, put ur ear against it, ull hear it spinnin
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-15-2006, 10:26 PM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 536
Default

mmm that looks nice.
__________________

__________________
-C2Q Q6700 @ 3.4ghz(cooled by PetraTech's Elite Water Cooling Kit)
-DFI Lanparty DK P35-T2RS
-4*1024 sticks of G.Skill Ram 4-4-4-12
-eVGA 8800GTX 630/2000
-80 gig 7200rpm SATA HDD
-320 gig 7200rpm SATA HDD
-Sony DVD/CD burner
-NZXT Tempest
-Antec True Power 550 watt PSU


MACBOOK
-2.4Ghz Penryn
-2GB RAM
-250GB HDD
will h4x 4 food is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.