Microsoft Windows XP Professional X64 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-05-2006, 06:18 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Kdar's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 894
Default Microsoft Windows XP Professional X64

Is it good idea to get it?
Or I will have problems with all drivers and such...

Any one use this one?
__________________

Kdar is offline  
Old 02-05-2006, 06:23 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 303
Default

no, not at this point in time... there are too many driver problems. If you want to spend your time( like hours) sorting that out, then fine. But some programs won't even work then
__________________

__________________
Getting a new computer: specs coming soon...
KryptoKnight is offline  
Old 02-05-2006, 06:23 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Good Idea, many advantages

What are these advantages


also people who whine about driver problems bother me would you buy a PC for linux before checking compatibility would you buy a PC right now today for Vista without checking for compatibility there are absolutly no driver problems if you do research before you build your PC.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 02-05-2006, 06:27 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Kdar's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 894
Default

What about like Macromedia Products and Adobe... will they have drivers?
Kdar is offline  
Old 02-05-2006, 06:29 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 303
Default

yea i think soo.....

to tyler: yea, but putt-putt wouldnt work, and it's only like my favoritest game ever!!!
__________________
Getting a new computer: specs coming soon...
KryptoKnight is offline  
Old 02-05-2006, 09:06 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Quote:
Originally posted by Kdar
What about like Macromedia Products and Adobe... will they have drivers?
Adobe now owns every thing that Macromedia once owned and Macromedia is bought out. Software generally doesn't require a driver only Hardware does and in the article it will say that those products work along with a long list of other software that works (generally most products) in the middle under the OS section.


KryptoKnight, have you tried a 16 bit emulator ontop of the 32 bit emulator (WoW64).
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.