Loud squeel - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2007, 10:18 PM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 119
Default Loud squeel

I just built the comp in my sig. Started it up and there is a loud squeel coming from i think the PSU and the monitor says no signal input. Any thoughts?
Intel C2D E6300 @3.00 Ghz
Asus P5B-E
Antec Nine Hundred
HiPer 580 PSU
evga 8800 GTS 320 MB
G. Skill 2 GB DDR2 860
Seagate 250 GB sata 2 HD
Chimei 22\" Widescreen LCD
leje0306 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.