Kingston HyperX RAM - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-25-2006, 08:07 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
odysseus's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 302
Arrow Kingston HyperX RAM

Underwhat cirumstances is it worth it to upgrade to Kingston HyperX? The kids in my school says its all worth it but the kids who say that have more money to throw around, (not that i don't have enough) its just when is it worth it? if at all..........
__________________

__________________
Dell M1530
odysseus is offline  
Old 04-25-2006, 08:11 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

No not really worth it, though depending on the price? ...
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 04-25-2006, 08:13 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
odysseus's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 302
Default

good to know, but would it be worth buying ram that has a heatsink?
__________________
Dell M1530
odysseus is offline  
Old 04-25-2006, 08:16 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
odysseus's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 302
Default

heat spreader*
__________________
Dell M1530
odysseus is offline  
Old 04-25-2006, 08:39 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 419
Default

no. is worth it, buy some value ram.
efd753 is offline  
Old 04-25-2006, 08:49 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
TheOtis's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Planet Earth.
Posts: 1,274
Send a message via AIM to TheOtis
Default

Yea, I guess if you're going to OC or are into new video games i'd say get some good RAM, i've heard good things about it. But i'm pretty sure, well the 2gig sets, are hella spendy.

Value ram if youre not into OC'ing or intensive gameing.
__________________
Back on being mobile - ASUS G551- 15.3" 1080p - Core i7 4710HQ - GTX 860M - 16GB DDR3 1600 - 512GB Samsung 850 Pro - Steam ID: TheOtis
TheOtis is offline  
Old 04-25-2006, 09:00 PM   #7 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default

i have 1.5gigs of value ram and i can get good fps on my games. i would say its a waste.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 04-26-2006, 06:39 AM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Expensive ram isnt going to help you get more fps then value ram...
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 04-27-2006, 08:24 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
odysseus's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 302
Default

yeah thats kind of what i was thinking, RAM is RAM...........
__________________

__________________
Dell M1530
odysseus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.