Just out of curiosity...? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
View Poll Results: Do your case(s) have a side panel window?
side panel window 16 64.00%
no side panel window 11 44.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 25. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2007, 12:39 PM   #31 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Just out of curiosity...?

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
airflow is excellent.
one 120 in front to cool hdd's (i only have one, so it is wide open to blow into my case)
one 120 in the rear for exhaust, and one 90mm in the side panel for intake.
no removable tray, tho.
should i get ur case or a coolermaster centurion 5?
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-06-2007, 02:52 PM   #32 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Just out of curiosity...?

well, i like them both.
i like mine over the centurion because it is tooless...the centurion says "virtually" tool free?, and also the hard drive bays face out towards the side door (easy access to hdd and wiring and removal), so taking out and what not is a little easier i would think. the only problem with that is it cramps the SATA cable a little, but i have no problem, nor should you with proper cable management.
the centurion is a nice case, and i will probably get one for my moms build. if i like it more, i will switch it with mine .
also, mine has space for 3 fans, i am not sure if you can remove the airduct on the side of the centurion and put a fan there. im sure you can with a little modding, but mine is pre-drilled for a 90mm.
i dunno dude, they're both good...just boils down to looks i guess.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 07-06-2007, 04:58 PM   #33 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Just out of curiosity...?

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
well, i like them both.
i like mine over the centurion because it is tooless...the centurion says "virtually" tool free?, and also the hard drive bays face out towards the side door (easy access to hdd and wiring and removal), so taking out and what not is a little easier i would think. the only problem with that is it cramps the SATA cable a little, but i have no problem, nor should you with proper cable management.
the centurion is a nice case, and i will probably get one for my moms build. if i like it more, i will switch it with mine .
also, mine has space for 3 fans, i am not sure if you can remove the airduct on the side of the centurion and put a fan there. im sure you can with a little modding, but mine is pre-drilled for a 90mm.
i dunno dude, they're both good...just boils down to looks i guess.
i like em both, idk which one to get, but does ur case fit a 8800gtx? i'm gonna build clone and get ur system with an AF64 and 8800gtx
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-06-2007, 05:01 PM   #34 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Just out of curiosity...?

wait nagasama.... i see that that ur case has this faceplate thing, so can i just put in my beige dvd-rw drive and that thing disguises it?
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-06-2007, 05:28 PM   #35 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Just out of curiosity...?

From the pics of it, yes....it's a front door, that covers the external 5.25" drive bays.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 07-06-2007, 05:43 PM   #36 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Just out of curiosity...?

indeed it does have a faceplate that will cover the beige.
but, the cool thing is it has this spring-loaded door that pops down when you eject the dvd-rom...so it is clean in the front.
the door opens up to additional 5.25 bays, which are covered if you do not have components to put in them. ie covered by the little push out panels, and the door.
it should have enough room for the gtx, it has about 2" from the edge of the mobo to the drive bay supports.
if you want i can give you an exact measurement.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 07-06-2007, 05:45 PM   #37 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Just out of curiosity...?

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
From the pics of it, yes....it's a front door, that covers the external 5.25" drive bays.
sweet and my stuff is disguised... but u gotta freaking help me b1gapl... should i build clone nagasama and change to an 8800gtx, and later upgrade to a Phenom or for the same price... have my e6750 and get a penryn later or get a q6600 build and not upgrade ever again, til my new new system is decided
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-06-2007, 05:47 PM   #38 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Just out of curiosity...?

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
sweet and my stuff is disguised... but u gotta freaking help me b1gapl... should i build clone nagasama and change to an 8800gtx, and later upgrade to a Phenom or for the same price... have my e6750 and get a penryn later or get a q6600 build and not upgrade ever again, til my new new system is decided
What graphics will you use for the e6750/q6600 build?

edit: hmm...well I think it depends, whether you want to go AMD or Intel.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 07-06-2007, 05:49 PM   #39 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Just out of curiosity...?

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
What graphics will you use for the e6750/q6600 build?

edit: hmm...well I think it depends, whether you want to go AMD or Intel.
probably 8800gts 320mb? i really don't care about which i like the most, i like the best ones for the price, call me old fashioned
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-06-2007, 05:53 PM   #40 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Just out of curiosity...?

hmm....I think the cheapest option, is if you get nagasama's build, with the 8800GTS 320MB, and later upgrade to the 9 series, along with a Phenom.

What is nagasama's build anyway? X2 3600+, EVGA 590 SLI, 2GB G. Skill HZs, and SLI'd 7900GS?
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.