just got 7900 gt and i got a prob - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2006, 11:49 AM   #11 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default

ok i just got a crash playing oblivion after a few seconds of game play
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 08-10-2006, 11:51 AM   #12 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

ya all cards are made in a sweat shop somewhere in china.

the only difference is your value ram is made by the 5 year olds, and your high end ram is made by the 12-14 range.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 08-10-2006, 11:53 AM   #13 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default

should itry reninstraling the card maybe it isnt siting in the slot properly
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 08-10-2006, 11:53 AM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

www.evga.com


XFX is terrible....
The General is offline  
Old 08-10-2006, 11:53 AM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

I downloaded the newest drivers for my 7600GT (91.45) and it works perfectly.........
jonny_uk is offline  
Old 08-10-2006, 12:56 PM   #16 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default

ok il try that if not some one is gonna have some problems over at xfx where i live i have to call at 1 in the morning or 9 in the morning so i call when im doen worck or when i wake up i wont be happy in either events lol i just hope i can get it worcking with out having to send it back
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 08-10-2006, 01:00 PM   #17 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default

Quote:
Originally posted by The General
www.evga.com


XFX is terrible....
the most reported problems are with evga from what i have read but it is not their fault in any way and i liek xfx and it was recomended over evga by my retailer who is also a good friend and evga is one of theire partners so if i twas so much beter over xfx they woudl have recomended there partner over xfx
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 08-10-2006, 05:07 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 145
Default

well I bought a 7900 gt from evga when it first came out, and i just now thought about it, i have random crashes in games like ill be playing battlefield 2 or rome total war, any large graphic game itll just crash randomly it ownt say a thing just it disappears and im at the desktop. Is this form the video card? Also in warcraft 3 sometimes I have these white pixels that are all over the screen in lines is this artifacts?
__________________
DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard
AMD Athlon 64 X2 3800+ Manchester 1GHz HT Socket 939 Dual Core Processor Model ADA3800BVBOX
Seagate Barracuda 7200.9 ST3808110AS 80GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
OCZ 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Platinum System Memory Model OCZ4002048ELDCPE-K
eVGA 256-P2-N563-AX Geforce 7900GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card
Thermaltake Tsunami VA3000BWA Black Aluminum ATX Mid Tower Computer Case
Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink
xXx-Tricky-xXx is offline  
Old 08-10-2006, 05:11 PM   #19 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Quote:
Originally posted by Amd gt player
the most reported problems are with evga from what i have read but it is not their fault in any way and i liek xfx and it was recomended over evga by my retailer who is also a good friend and evga is one of theire partners so if i twas so much beter over xfx they woudl have recomended there partner over xfx
Not the plain-jane 7900GT, the problems with eVGAs are with their 7900GT KO's and the KO Superclocked's. But I have a 7900GT KO Superclocked and haven't had one artifact.
The General is offline  
Old 08-10-2006, 05:17 PM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 145
Default

what abou tthe very first 7900's from evga, I bought one when they first came out and tons of ppl were having problems. I keep having autocrashes in large games since I built my pc like 4 or 5 months ago. And in one game sometimes the main screen has these veritcle whitelines that glitch and move around and blink. Dont know if thats an artifact.
__________________

__________________
DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard
AMD Athlon 64 X2 3800+ Manchester 1GHz HT Socket 939 Dual Core Processor Model ADA3800BVBOX
Seagate Barracuda 7200.9 ST3808110AS 80GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
OCZ 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Platinum System Memory Model OCZ4002048ELDCPE-K
eVGA 256-P2-N563-AX Geforce 7900GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card
Thermaltake Tsunami VA3000BWA Black Aluminum ATX Mid Tower Computer Case
Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink
xXx-Tricky-xXx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.