issues with hd2900pro - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2007, 12:52 AM   #21 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: issues with hd2900pro



i think they are the same.
as far as the volt mod goes, i dunno. i havent ever tried. they both overclock well though.
lemme sleep on it a night and i will get back to you guys with a $ figure.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 10-11-2007, 01:05 AM   #22 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default Re: issues with hd2900pro

arghh i wish the HIS 2900pros would come back in stock, im ordering two as soon as they do
__________________

__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 10-11-2007, 01:11 AM   #23 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: issues with hd2900pro

Ya, I think Nitestick voltmodded his GS the same as a GT.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 10-11-2007, 02:36 PM   #24 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: issues with hd2900pro

i can actually skip the 2900 Pro n get 1 or 2 RV670s because im not getting enough hours, pay, n about to put my Cold Stone managers into court for not paying me properly. LAWSUIT FTW!!!

back to topic, nagasama, how many 6-pin or 8-pin connectors does the 2900 Pro need EXACTLY? Because i was just confused in the beginning of this thread.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 10-11-2007, 03:08 PM   #25 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: issues with hd2900pro

it needs 1 six pin & 1 eight pin
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-11-2007, 03:35 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: issues with hd2900pro

Whats so good about the HIS 2900s compared to the Sapphire ones.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 10-11-2007, 03:48 PM   #27 (permalink)
M.C. Etcher
 
Grievearz's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Gainesville FL
Posts: 321
Send a message via AIM to Grievearz
Default Re: issues with hd2900pro

I have a Sapphire one and it runs just fine for me.
__________________


Maybe I'm a Lion...
Grievearz is offline  
Old 10-11-2007, 04:25 PM   #28 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: issues with hd2900pro

Quote:
Originally Posted by veedubfreak View Post
Whats so good about the HIS 2900s compared to the Sapphire ones.
CHEAPER shipping from newegg FTW!!!

lol idk.........
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 10-11-2007, 04:27 PM   #29 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: issues with hd2900pro

The sapphires are only 279 at the egg.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 10-11-2007, 06:14 PM   #30 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: issues with hd2900pro

Quote:
Originally Posted by Wildside View Post
CHEAPER shipping from newegg FTW!!!

lol idk.........
Your going a little overboard on the Free The Whales thing......
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gigafast Router - Connectivity Issues When Running Torrents - Advanced Problem throthedice Computer Networking and Internet Hardware 1 09-27-2007 10:12 PM
Brand NEW Computer Issues...IDK what to do? roadrunner1659 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-17-2007 09:07 PM
New Build Issues ... geeks unite ! s.o.s. ! Webfugitive Hardware Repairs and Troubleshooting 11 07-27-2007 10:47 AM
Cooling Issues. sadisticmidget New Systems | Building and Buying 49 07-18-2007 05:11 PM
Issues with Laptops theopus Laptops and Notebooks 5 07-06-2007 04:29 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.