Issues - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-28-2006, 12:19 PM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 559
Default

Probably the CPU, if anything. But in the situation you're in with Everest, I don;t know how to give you a definite answer. Maybe try formatting, and doing a clean install.
__________________

__________________
AMD64 X2 4400+
DFI Lanparty Ultra-D
2GB Kingston Hyper-X (2-3-2-6)
TT Big Typhoon
eVGA 7900GT KO Superclocked (650/1650)
250GB Maxtor DiamondMax SATA2 HDD
Hiper Type-R 580W SLi PSU
19" Sony Trinitron CRT
magouster is offline  
Old 07-28-2006, 12:25 PM   #22 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

if only i knew how to reformat. does that mean just like deleting everything and starting over?
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 07-28-2006, 12:41 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 559
Default

In laymens terms, yes. Pop your Windows XP CD in the ROM, restart your PC, and just before Windows loads, you'll see a message at the bottom of the screen saying "press any key to boot from CD". Do it, and the rest will be pretty easy, explained on-screen.
__________________
AMD64 X2 4400+
DFI Lanparty Ultra-D
2GB Kingston Hyper-X (2-3-2-6)
TT Big Typhoon
eVGA 7900GT KO Superclocked (650/1650)
250GB Maxtor DiamondMax SATA2 HDD
Hiper Type-R 580W SLi PSU
19" Sony Trinitron CRT
magouster is offline  
Old 07-28-2006, 12:46 PM   #24 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

will i lose all of my information? and im not sure if i have an xp disk, because it was installed when i bought the computer. unless it came with one
__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 07-28-2006, 01:00 PM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 559
Default

Yes, if you format, you will lose everything. Oh, I forgot about you not having a Windows XP disk. Did you not get a disk when you bought it?
__________________
AMD64 X2 4400+
DFI Lanparty Ultra-D
2GB Kingston Hyper-X (2-3-2-6)
TT Big Typhoon
eVGA 7900GT KO Superclocked (650/1650)
250GB Maxtor DiamondMax SATA2 HDD
Hiper Type-R 580W SLi PSU
19" Sony Trinitron CRT
magouster is offline  
Old 07-28-2006, 01:04 PM   #26 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

lol ummm... score. yeah i got a system recovery disk if that counts. i'll try the resore once i get my 6800 back so i can see if anything changes when i put it in.

thx for all of your help
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.