intel gone amd :) - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2005, 11:20 PM   #21 (permalink)
True Techie
Join Date: Nov 2005
Posts: 154

hey all got the build done!!!!!!! runs like a dream. went from 7014 to 7279 in 3dmark05 . testing now to see how well it plays BF2. will post back

3700+ sandiego core
chaintech vnf4 ultra
evga 7800gt
2x1 gig corsair xms
antec tpII 550
80 gig hitachi sata2
win xp pro sp2
ibbonkers is offline  
Old 11-20-2005, 03:16 AM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
Apokalipse's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,556

oh darn, you went with the Corsair..

Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.