INSPIRON 1300 or 6400??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-15-2006, 02:27 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 114
Default INSPIRON 1300 or 6400???

Which of these give best bang for your buck? I ordered the 1300 with pentium M 1.7 512 megs of ram ect for 599.99 Canadian. Now im wondering if I should call them back and go for the 6400 with the core duo and 1gig as well as better video for 899.99...thoughts????
__________________

Conroe is offline  
Old 09-15-2006, 08:46 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

dude how you get such low prices? i don't get those prices when i go to dell.ca... cheapest i get is $649 and thats with the celeron processor... you use a coupon code or something..?
__________________

__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 09-15-2006, 08:53 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 114
Default

Quote:
Originally posted by aliasaid
dude how you get such low prices? i don't get those prices when i go to dell.ca... cheapest i get is $649 and thats with the celeron processor... you use a coupon code or something..?
Deal expired yesterday. I think il call them and see if they will still hook me up for the 6400...for 50% more I get twice the power...thoughts? its now going for 200$ more
Conroe is offline  
Old 09-15-2006, 10:41 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 114
Default

Quote:
Originally posted by Conroe
Deal expired yesterday. I think il call them and see if they will still hook me up for the 6400...for 50% more I get twice the power...thoughts? its now going for 200$ more
HHMM for 1119 I can get a core2duo 2gigs of ram...256 ATI video card x1400....and a 9cell battery......good deal?

Is the laptop core2duo much better than the core duo?
Conroe is offline  
Old 09-15-2006, 03:16 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 114
Default

bump
Conroe is offline  
Old 09-15-2006, 08:02 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 114
Default

Quote:
Originally posted by Conroe
bump
Ok decided to be an idiot and get a nice laptop.

Here are the specs

Core 2 Duo 1.66 YEAH! lol

2 Gigs ddr 2 Ram

ATI Radeon hyper video card 256 meg

60 gig hard drive :-(

battery 9 instead of 6




I paid 1119 . I got the complete care crap on it too after much hesitation...my last notebook the power cord input broke off a few times and screwed the mobo eventually. Nice to now I can replace the comp in the future for 3 year...199.99 whatever.
__________________

Conroe is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.