Impossible to get a q6600 g0? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-31-2007, 01:48 AM   #1 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Impossible to get a q6600 g0?

So I went to Frys as planned, the guy showed me the box and I checked the product code, SL9UM or whatever so I know its B3 and ask to see a few more. He shows me one more thats also SL9UM and claims the inventory guy says there are no SLACRs ( but it didn't even seem like they knew what they were talking about ). Is there anywhere else I can go where I can check 100% if its a g0 or not? I haven't waited this long to just settle for B3 even if their differances are minimal.

from some random guy: "Just got an answer from a retailer who I've asked about the G0 and they told me that they heard from Intel and distributors that they should come in late August / early September officially although they expect them some time earlier so it might be around mid August. Not sure if I can hold on this long. "

Hope this isnt true! 1 week of waiting is alright but 1 more month of waiting just sucks...my tuniq tower is collecting dust with nothing to cool

if anyone has some good g0 q6600 selling sites, please share
__________________

__________________
i7 3770k @ stock 3.5, Gigabyte GA-Z77X UD3H
Samsung 830 SSD 256gb and WD Black HD 1Tb, CoolerMaster HAF-X Case
Corsair HX 750 watt PSU, EVGA GTX 670 with 1.25 gig video memory @ stock settings, 16 gigs of Corsair Vengeance DDR3 Ram
X-Fi Xtreme Gamer card, Logitech G5 series 2
Corsair K90 keyboard, Dell 24" U2412M monitor
Gabb is offline  
Old 07-31-2007, 01:50 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

newegg is supposed to have them now
__________________

mgcook is offline  
Old 07-31-2007, 10:22 PM   #3 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

Quote:
Originally Posted by mgcook View Post
newegg is supposed to have them now
according to who?
__________________
i7 3770k @ stock 3.5, Gigabyte GA-Z77X UD3H
Samsung 830 SSD 256gb and WD Black HD 1Tb, CoolerMaster HAF-X Case
Corsair HX 750 watt PSU, EVGA GTX 670 with 1.25 gig video memory @ stock settings, 16 gigs of Corsair Vengeance DDR3 Ram
X-Fi Xtreme Gamer card, Logitech G5 series 2
Corsair K90 keyboard, Dell 24" U2412M monitor
Gabb is offline  
Old 07-31-2007, 10:31 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

read the reviews
mgcook is offline  
Old 07-31-2007, 10:46 PM   #5 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

Quote:
Originally Posted by mgcook View Post
read the reviews
pffft Newegg user reviews? thats so wrong in so many ways:

1. like 75% of the Newegg reviewers think the g0 stepping for the q6600 makes it have a fsb of 1333 which is wrong

2. they probably say they got g0 to encourage people to order to get a b3, hence getting rid of the b3 stock faster

3. just read other newegg user reviews, half these people have no idea what there talking about. Heck this once guy described the performance of his graphic card as, "brillant colors"
__________________
i7 3770k @ stock 3.5, Gigabyte GA-Z77X UD3H
Samsung 830 SSD 256gb and WD Black HD 1Tb, CoolerMaster HAF-X Case
Corsair HX 750 watt PSU, EVGA GTX 670 with 1.25 gig video memory @ stock settings, 16 gigs of Corsair Vengeance DDR3 Ram
X-Fi Xtreme Gamer card, Logitech G5 series 2
Corsair K90 keyboard, Dell 24" U2412M monitor
Gabb is offline  
Old 07-31-2007, 10:48 PM   #6 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

Pretty colors... must be what he is seeing on his monitor..
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-31-2007, 10:51 PM   #7 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
Pretty colors... must be what he is seeing on his monitor..
oh and another guy said "fast fps"
__________________
i7 3770k @ stock 3.5, Gigabyte GA-Z77X UD3H
Samsung 830 SSD 256gb and WD Black HD 1Tb, CoolerMaster HAF-X Case
Corsair HX 750 watt PSU, EVGA GTX 670 with 1.25 gig video memory @ stock settings, 16 gigs of Corsair Vengeance DDR3 Ram
X-Fi Xtreme Gamer card, Logitech G5 series 2
Corsair K90 keyboard, Dell 24" U2412M monitor
Gabb is offline  
Old 07-31-2007, 11:26 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

oh thats nothing... a guy compared a Pentium D 940 to a Intel Core 2 Duo e6700, now thats just plain wrong!!
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-31-2007, 11:59 PM   #9 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

i read one guy oc'd his am2 4200 to "3.3 ghz right out of the box! with stock cooling!".
uh, yeah. about 3 minutes after he posted that, his cpu burst into flames. i laughed for days about that one. "...with stock cooling!" LMAO. really, there are A LOT of inaccurate reviews on the egg. there are crappy reviews everywhere...but they abound on newegg. ..."right out of the box! and it washes dishes and gives me b**w jobs! with stock cooling!"
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-01-2007, 12:08 AM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Impossible to get a q6600 g0?

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
i read one guy oc'd his am2 4200 to "3.3 ghz right out of the box! with stock cooling!".
uh, yeah. about 3 minutes after he posted that, his cpu burst into flames. i laughed for days about that one. "...with stock cooling!" LMAO. really, there are A LOT of inaccurate reviews on the egg. there are crappy reviews everywhere...but they abound on newegg. ..."right out of the box! and it washes dishes and gives me b**w jobs! with stock cooling!"
lol... if that doesn't void his warranty (if he had one) nothing ever will
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Requirements for Q6600? will h4x 4 food New Systems | Building and Buying 31 06-27-2007 10:33 PM
q6600 for gaming and OC Riznarf New Systems | Building and Buying 37 06-19-2007 10:12 PM
Upgrade - Q6600, 4GB RAM - Thoughts? meat_helmet New Systems | Building and Buying 12 06-12-2007 12:06 PM
Overclocking a q6600 Riznarf New Systems | Building and Buying 2 06-04-2007 02:42 AM
Cheapest Q6600 Build Gumbercules New Systems | Building and Buying 34 06-01-2007 01:01 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.