im posting.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-26-2007, 10:01 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Hershey, PA
Posts: 235
Default im posting....

... FROM MY NEW COMPUTER!!!!!

I'm still in the middle of updating drivers and stuff. Actually, I have a few questions about it. What all drivers do I need to install? Cuz like I don't want the HD audio with this mobo or ne thing like that and I don't know about the MSI security driver things.

Also, my video card is weird with my monitor. Like its going in waves of darkness. As I post, the left side of the message box has very faint font, but then in the middle it gets dark, then light again. And when I try to move a box on my desktop its REALLY laggy, same with scrolling down a webpage. Why is that?
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6420
GIGABYTE GA-965P-DS3
EVGA GeForce 8800GTS 320MB
G.SKILL 2GB DDR2 800 (2x1GB)
Seagate Barracuda 320 GB
Rosewill 550 Watt
Hanns-G 19" Widescreen
CoolerMaster Centurion 5 Mid Tower
funkywaggnelz is offline  
Old 06-26-2007, 10:03 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: im posting....

congrats dude... plan on oc'ing??
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-26-2007, 10:03 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,009
Default Re: im posting....

congrats dude, i hope you work out the other problems..i just built mine less than a month ago, and i couldn't be happier, it was expensive, but very well worth it...now to save up for that quad core and a turniq cooler
AP4LIFETN is offline  
Old 06-26-2007, 10:13 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Hershey, PA
Posts: 235
Default Re: im posting....

i will prolly OC. There is a thing in my mobo called dynamic OCing that basically does it for you.

but before i do that, i need to figure out the issues in my opening post...
__________________
Intel Core 2 Duo E6420
GIGABYTE GA-965P-DS3
EVGA GeForce 8800GTS 320MB
G.SKILL 2GB DDR2 800 (2x1GB)
Seagate Barracuda 320 GB
Rosewill 550 Watt
Hanns-G 19" Widescreen
CoolerMaster Centurion 5 Mid Tower
funkywaggnelz is offline  
Old 06-26-2007, 11:55 PM   #5 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
 
darksideleader's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: im posting....

first defragment your hard drive. 2nd got anything with magnets near your moniter? take em away. or mabye you got a wide screen moniter and been using on the center and the inside have aged more while the sides are brand new? nothing you can do about it. 3rd ur gonna need your hd audio for your sound proberly and your mobo CD should have all the drivers and are pretty much manditory. Why so hard about installing a few extra drivers?
darksideleader is offline  
Old 06-27-2007, 12:36 AM   #6 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: im posting....

Quote:
Originally Posted by funkywaggnelz View Post
... FROM MY NEW COMPUTER!!!!!

I'm still in the middle of updating drivers and stuff. Actually, I have a few questions about it. What all drivers do I need to install? Cuz like I don't want the HD audio with this mobo or ne thing like that and I don't know about the MSI security driver things.

Also, my video card is weird with my monitor. Like its going in waves of darkness. As I post, the left side of the message box has very faint font, but then in the middle it gets dark, then light again. And when I try to move a box on my desktop its REALLY laggy, same with scrolling down a webpage. Why is that?
the laggy desktop problem i have sometimes if there is something wrong with my ram. not wrong like broken lol, just not right.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-27-2007, 01:06 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: New Stanton, Pennsylvania
Posts: 1,017
Send a message via AIM to psp_crazy1
Default Re: im posting....

ds3's have dynamic oc'ing? where in the bios is that?
__________________
AMD 4850 - e4300 / Tuniq
Gigabyte DS3 - Gskill NQ 2gb
WD 200gb - Hitachi 60gb
Ultra ATX wizard case - Xcilio 500 watt


Toshiba Satellite A305
Sony Vaio VGN-BX560B
Sony Vaio (P3, 256mb RAM)
psp_crazy1 is offline  
Old 06-27-2007, 01:07 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Hershey, PA
Posts: 235
Default Re: im posting....

figured it all out, it was vid card drivers...

psp, i have a diff. board, i just haven't changed my sig yet, its an msi p35 neo
__________________
Intel Core 2 Duo E6420
GIGABYTE GA-965P-DS3
EVGA GeForce 8800GTS 320MB
G.SKILL 2GB DDR2 800 (2x1GB)
Seagate Barracuda 320 GB
Rosewill 550 Watt
Hanns-G 19" Widescreen
CoolerMaster Centurion 5 Mid Tower
funkywaggnelz is offline  
Old 06-27-2007, 01:34 PM   #9 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: im posting....

you gotta love that stuff my asus has the ai overclock or also known as noss and it automatically sets an over clock but not over liek 40%
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't post anything on forums advancedgeek Forum Admin, Announcements & Feedback 2 05-25-2007 11:36 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.