I'm an [idiot] - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-24-2006, 07:11 PM   #41 (permalink)
The ModFather
 
markkleb's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Reno Nevada
Posts: 273
Default

I dont know if its better (never used it) but it looks cool!

I do have a couple of the Biostar mobos (socket 939) and they overclock nicely. But Gigabyte is a good company too.

it also has onboard video, so if you wanted to get a video card later you could.
__________________

__________________
MKMods
markkleb is offline  
Old 07-24-2006, 07:15 PM   #42 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 97
Default

Oh, I didn't even notice that it has onboard video. Forget that I guess.
__________________

__________________
ShortThrow is offline  
Old 07-24-2006, 07:18 PM   #43 (permalink)
The ModFather
 
markkleb's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Reno Nevada
Posts: 273
Default

I dont remember ever seeing a ATX mobo with video before...
__________________
MKMods
markkleb is offline  
Old 07-24-2006, 07:23 PM   #44 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 351
Default

dude ,get a 6600gt , and maybe another 512 of ram and you should be fine if your looking to spend as little as possible
__________________
E6300 Core 2 Duo
GA-965P-DS3
2 Gbs OCZ PLatinum 800Mhz
250 Gb Western Digital
OCZ Modsteam 450W
7900GT Gainward
Flux Capacitor....SWEEEET
OatesyX is offline  
Old 07-24-2006, 10:08 PM   #45 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 97
Default

Any last comments? Might start buying tomorrow.

dvd rom and case already have.
__________________
ShortThrow is offline  
Old 07-25-2006, 12:30 AM   #46 (permalink)
The ModFather
 
markkleb's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Reno Nevada
Posts: 273
Default

I wish I had one like that....Its gonna be a nice comp...

I spent $258 for my single core CPU, your dual core is about half and is next gen, lol.
I wish I had waited.

(now I am the idiot)
__________________
MKMods
markkleb is offline  
Old 07-25-2006, 03:50 AM   #47 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,217
Default

Quote:
Originally posted by markkleb
I wish I had one like that....Its gonna be a nice comp...

I spent $258 for my single core CPU, your dual core is about half and is next gen, lol.
I wish I had waited.

(now I am the idiot)
ya... i bought my 146 on tigerdirect for 200 dollars back in the days... when single core was still cool ... but its okay, cuz i just purchased a 3800 on newegg!! hurray go ahead and put my stunna shades on.. haha, god that was gay, i'm just going to stop now
__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Old 07-27-2006, 02:00 PM   #48 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 97
Default

Alright, wel I"m having some trouble selling my current rig. Does anyone else agree with that other guy who said I should be alright playing most games if I simply get a nice video card and some more ram?
__________________
ShortThrow is offline  
Old 07-27-2006, 02:04 PM   #49 (permalink)
Geek Squad
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ohio
Posts: 788
Default

Yes, it is a placeholder though, if you do get newer parts to just upgrade it is a temporary fix, there is only so much you can fix it up. If anything you can keep your current rig and build a brand new rig and worst case scenario you have another workstation to run crap on you do not want/need on your gamer.
__________________
"Truth is violated by falsehood but outraged by silence."

"Mastering others is strength, mastering yourself is true power." ~Sun Tzu

"Ad Astra Per Aspera"

"Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall." ~Confucious

"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good.” ~ Samuel Jackson

“Omnis vir est fortunae faber”
JoshSB is offline  
Old 07-27-2006, 02:09 PM   #50 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 97
Default

the problem is all my current stuff is last gen compatible. I wont be able to re use anything I buy for my current set up.

Ugh, what to do...
__________________

__________________
ShortThrow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.