im am confused - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-27-2005, 09:19 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default im am confused

just browsing newegg i noticed some things

this video card says its sli capable but it doesnt have sli connector dock, how do you connect it then? does the mobo just read it as sli? this video card
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 09-27-2005, 09:27 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

I think a new driver or board is capable of not using the SLI bridge.

Look it up on google.
__________________

turtile is offline  
Old 09-27-2005, 11:00 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default

when you buy a SLI motherboard is will come with a connector, not the video card.
__________________
My LeEt CoMp
Asus A8N-SLI
AMD Athlon 3500+ venice
Enermax 535 watt PS
2 x 512mb OCZ premier series
XFX 6800 GT (1100/400)
WD Sata II 250 GB HD w/16mb cache
Lite-on 1693S DVD-RW
Sound Blaster Audigy 2 ZS
windows xp pro
Augsy is offline  
Old 09-27-2005, 11:42 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 50
Default

not sure...if i were u i would just get a 6600GT instead of the LE
flurobmx is offline  
Old 09-28-2005, 06:15 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

well i wasnt going to buy it was just confused about that, because i always thouht that sli vid cards had the little connector on top and in the pic i didnt see any, then maybe the pic isnt the exact item, it always happens like that.
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 09-28-2005, 07:18 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

THE SLI CONNECTOR COMES WITH YOUR MOBO. go check out DFI nF4 SLI-DR you will see the sli bridge connector. and i belive they dont sell thme separately
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-28-2005, 03:07 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 426
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
THE SLI CONNECTOR COMES WITH YOUR MOBO. go check out DFI nF4 SLI-DR you will see the sli bridge connector. and i belive they dont sell thme separately
He's not talking about the actual bridge. There's no place for the bridge to connect to on that card that i can see.
BColes is offline  
Old 09-28-2005, 03:21 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

I think those cards dont use a bridge but communicate with each other on the motherboard.........
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.