Ignorance isn't bliss - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-31-2006, 12:33 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 406
Send a message via AIM to Tox1cThreat
Default

No worries. Glad I could help.
__________________

__________________
<center></center>
Tox1cThreat is offline  
Old 07-31-2006, 02:52 PM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

Im pretty sure this board will have a future bios update ready for it if it already dosent have one for Conroe.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 07-31-2006, 04:46 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 406
Send a message via AIM to Tox1cThreat
Default

It will need more than that. The Conroe's have a different power consumption rate. The power design needs to be redone on the board. Hence some board will work, but only certain revisions.
__________________
<center></center>
Tox1cThreat is offline  
Old 07-31-2006, 05:17 PM   #14 (permalink)
JPI
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 23
Default

Quote:
Originally posted by Tox1cThreat
It will need more than that. The Conroe's have a different power consumption rate. The power design needs to be redone on the board. Hence some board will work, but only certain revisions.
Yeah, I read up on that. One of the boards on the Intel Site under "supported motherboards", i looked on ebay to find one.
The bloke selling it said, "Don't buy this motherboard if you want to use the new conroe. That's why i bought it, but it needs more than a bios update, infact i have to solder some more parts onto the board"
What a load of bull intel's site is

I've found a few message boards that say what supports conroe:
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=96989
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=101408
http://forums.extremeoverclocking.co...d.php?t=223943

I was supprised to see it show 965 chipsets, when i thought you had to have 975x. Apparently all the boards after or near the time of release of release of conroe could be compatable, otherwise 975x boards won't work...
__________________

JPI is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.