I think 1 TB of Hard drive space is a little to much... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-27-2006, 07:49 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 280
Default I think 1 TB of Hard drive space is a little to much...

My freind Got a new computer and he orderd a 250 western digital yet he found out he got like 2 500 Gb drives wich were RAID0 and so now he has a TB of storage for free basically....talk about lucky...
__________________

__________________
I wish I had my Computer...:(
Unknown Envy is offline  
Old 01-27-2006, 07:51 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 173
Default

Can never have to much space
__________________

d0ntcar3 is offline  
Old 01-27-2006, 07:54 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

Don't worry he'll fill it in like 20 years.
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 01-27-2006, 07:55 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 280
Default

haha yeah ...
__________________
I wish I had my Computer...:(
Unknown Envy is offline  
Old 01-27-2006, 07:57 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 280
Default

hahaha Wonder what a TB of ram would be like......2 stick of 5 GB ram...ahahaha..that would be pointless
__________________
I wish I had my Computer...:(
Unknown Envy is offline  
Old 01-27-2006, 07:57 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

I couldn't fill up 1 TB of space in a decade, atleast not without going out of my way to download crap...

I know people who have 250GB of WoW movies, but 1TB of space...
Flanker is offline  
Old 01-27-2006, 08:39 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 280
Default

Yeah its...um HUGE?
__________________
I wish I had my Computer...:(
Unknown Envy is offline  
Old 01-27-2006, 08:42 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 125
Send a message via AIM to tommy8748
Default

Yeah, the dell XPS has 1tb it's pointless... I have a 300gb hard drive and find that hard to fill.
__________________
Asrock 939 Dual-SATA2
AMD 3700+ @ 2.8GHz
1GB Corasair PC3200
ATI RADEON X1800GTO2
340GB HD
LOGYSIS 550W PSU
Antec Super Lanboy case
tommy8748 is offline  
Old 01-27-2006, 08:46 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: Massachusetts
Posts: 458
Default

Quote:
Originally posted by Unknown Envy
hahaha Wonder what a TB of ram would be like......2 stick of 5 GB ram...ahahaha..that would be pointless
hmmm...somthings wrong here... ah i got it! 5+5=10
that would be 10 GB of ram.
__________________
Intel E8400
Zalman 9500AT
evga 8800gt dual-slot cooler
4gig (2x2gb)g.skill ddr2 1066
gigabyte p43-ds3L
Antec sonata II mid tower
200gb Seagate HDD, 500gb Seagate HDD, 1TB Seagate HDD
bkolk is offline  
Old 01-27-2006, 08:47 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 280
Default

It is pointless.....god Image defraging a Filled up TB hard drive....WOW....I think that would take 3 days....lol
__________________

__________________
I wish I had my Computer...:(
Unknown Envy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.