I need your help computer wizards, please!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-24-2007, 05:51 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Blitersety's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Finleyville, PA
Posts: 682
Send a message via AIM to Blitersety
Default Re: I need your help computer wizards, please!!

Yeah and if what you have is an AGP slot, a 6200 card will do you just fine. It got me through Guild Wars so I'm sure it can play Warcraft 3 for ya. Or if you have a little more money, then possibly a 6600.

But if you have pci-e then go with a 7300 or 7600. Just remember those cards are all low end so be sure that you will only be playing warcraft 3, anything circa 2007 or 2008 will be requiring beefier hardware.
__________________

__________________
Technology articles, reviews, and more! http://www.suite101.com/profile.cfm/philipdavis
-Asus P5Q Deluxe
- Intel G0 Q6600
-EVGA GeForce 8800 GTX
-Corsair TX750
-Antec 900 case
-Seagate Barracuda 320 GB HDD - main
-WD 320GB HDD - secondary
-Seagate Barracuda 500 GB HDD - tertiary
-Crucial Ballistix Tracer 3GB DDR2
-Lite-On 20x DVD burner
-Wireless MX-Revolution mouse
-Logitech G11 keyboard
Blitersety is offline  
Old 12-24-2007, 06:57 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Default Re: I need your help computer wizards, please!!

Whoa!!!

This is insane!! So many replies for me!! Thank you all so much!

Yes, I am not very rich, but I will definitely choose some of the ones that you have recommended guys.

Thank you, you were all very helpfull.
__________________

Crack is offline  
Old 12-24-2007, 07:05 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Re: I need your help computer wizards, please!!

We could be more specific if you answered the questions about budget and if theres other games you play. Also we really need to know if you have a PCI-E slot because if you don't these cards won't work unless you get a new motherboard.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Now I lay my computer down to sleep, I pray the hard drive my files to keep, If I should lose power before I save, I pray the hard drive my backups to take"
The Techies' Bible - Dario 1:1
dario03 is offline  
Old 12-25-2007, 02:49 AM   #14 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: I need your help computer wizards, please!!

he has a c2d chip i didnt kno they made boards compatible with a core 2 that had agp, i say go with a 7600gt.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 12-25-2007, 10:42 AM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: I need your help computer wizards, please!!

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
he has a c2d chip i didnt kno they made boards compatible with a core 2 that had agp, i say go with a 7600gt.
well, there are those 800 series Intel Boards, but I think thats the only one that supports AGP and C2D
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-25-2007, 05:56 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Re: I need your help computer wizards, please!!

Yeah there were a few agp and ddr1 c2d motherboards. Some people used them when they wanted a cpu upgrade on a budget.

I wish the OP would confirm he had PCI-E because he is going to waste his time if he doesn't.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Now I lay my computer down to sleep, I pray the hard drive my files to keep, If I should lose power before I save, I pray the hard drive my backups to take"
The Techies' Bible - Dario 1:1
dario03 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
A switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Networking Tips, Tricks & FAQ 10 04-10-2009 06:24 PM
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 11:24 AM
Computer Jokes. Kharn Off Topic Discussion 8 12-19-2007 12:09 AM
A Computer Building Guide.....by Elbatrop1 Elbatrop1 System Upgrades 31 04-07-2007 08:26 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.