I dont get RAM - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-02-2005, 12:11 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 327
Default

Quote:
Originally posted by Static_11
.... for VALUE ram...


iv seen sticks go for 600 bucks dude
the price matters if your overclocking.. expensive ram oc's much easier than value..
i certainly hope that this guy will NOT be overclocking...
__________________

__________________
gimli of gloin is offline  
Old 11-02-2005, 10:24 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

lol.. me too
__________________

Static_11 is offline  
Old 11-04-2005, 02:06 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 18
Default

lol overclock and it will blow up

ram helps your performance to a point
if you have 4 gigs of ram for playing games, youre not going to see a huge difference over 1 GB..if you are running powerful video editing, or CAD..then more is better...but still up to a point
__________________

CircuitBreaker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.