I Am Pleased To Announce..... - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2006, 01:50 AM   #61 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 430
Send a message via AIM to tehdigit
Default

to gamer64amd

ask us in 2 years bro. right now theres no FINAL product we can tell you about with benchmarks and speeds and stuff

its hard to say if amd will beat the conroe. and nobody can really tell you whether it will or not without opinions and guesses
__________________

__________________
Jordan
#nTi
Nothing to It
@gamesurge.net
Sponsored by Subway, Steel Series, XFire, Xsessive Hosting

<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/6241/userbar543957wu.gif><A>
<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/1992/userbar544009id.gif><A>
tehdigit is offline  
Old 05-24-2006, 02:33 AM   #62 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

Quote:
Originally posted by gamer64amd
1) What's so special about the AM2?

2)Will conroe be the way to go when I upgrade (In 2 years)?

3)I saw someone say that AMD64 is at the end of its lifespan? Errrrrr..... as in AMD will be releasing new better CPUS? Or like AMD is going to suck? lol I r teh lost (sorry since I finished upgrading I stopped keeping up on computers)
1.) The exact same question was asked and answered 2 posts above yours.

2.) Probably. You can count on it, but its not 100% for sure.

3.) He just meant that compared to Conroe, there will be no reason a buy a Athlon 64.
__________________

Green Radience is offline  
Old 05-24-2006, 03:01 AM   #63 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 430
Send a message via AIM to tehdigit
Default

yeh thats what i meant yo
__________________
Jordan
#nTi
Nothing to It
@gamesurge.net
Sponsored by Subway, Steel Series, XFire, Xsessive Hosting

<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/6241/userbar543957wu.gif><A>
<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/1992/userbar544009id.gif><A>
tehdigit is offline  
Old 05-24-2006, 03:29 AM   #64 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

What's good about AM2, well what is bad about it is here: http://www.theinquirer.net/?article=31874

Shame, but not that it really matters.

(Can't remember where I posted this before, but will make use of a re post.)

In 2 years the K8L will be out, which so far looks promising, Conroe is what to look out for this year. I am really looking forward to see if the real life random samples that we will be getting are this good.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 05-24-2006, 08:20 AM   #65 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

Quote:
Originally posted by tehdigit


also will you ****s stop comparing god **** clock speeds
its ignorance if you dont heed the fact that AMD chips do more work per clock then intel (not speaking for the new conroe because i havent read up on it as much) idk how many times ive posted this same thing and nobody listens. if you dont believe me your ignorant
The new core architecture has a pipeline length half that of the Recent p4s, infact it apprears that core chips now do more "work per clock" than the K8's.
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 05-24-2006, 12:17 PM   #66 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

Oh, for sure they do. I've been playing around with the [Conroe 1.00 : A64 1.33] ratio, and it looks pretty freakin accurate.
Green Radience is offline  
Old 05-24-2006, 01:28 PM   #67 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

crazy. before it was like 1.66 : 1 amd/p4 respectively
The General is offline  
Old 05-24-2006, 04:37 PM   #68 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

Quote:
Originally posted by wtk pro l
Ummmm....yea Conroe chips do start at $300 but so do AM2 chips. Its like comparing apple and oranges. You cant compare a $1000 chip to a $300 chip.
Wait that makes no sense. Since a $300 Conroe chip owns a $1000 AMD chip why can't we compare them? It wouldn't even be worth looking at a $300 AMD vs a $300 conroe.
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 05-24-2006, 05:02 PM   #69 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 274
Default

Quote:
Originally posted by NeedAcpu
Wait that makes no sense. Since a $300 Conroe chip owns a $1000 AMD chip why can't we compare them? It wouldn't even be worth looking at a $300 AMD vs a $300 conroe.
Agreed saying a $1000 chip out perform $300 is stupid comparing because it suppose to. Saying a $300 out performs a $1000 is just total ownage of the $1000 chip and makes the $1000 chip a complete waste of money.
mgoldb2 is offline  
Old 05-24-2006, 05:12 PM   #70 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 456
Send a message via AIM to meefle
Default

Quote:
Saying a $300 out performs a $1000 is just total ownage of the $1000 chip and makes the $1000 chip a complete waste of money.
True BUT... a $1000 chip has always been a waste of money (till the XE comes out), i mean the 4800+ can OC to the FX and the only thing the FX has is the unlocked multiplyer... and you pay $300 more or w.e for it.....

question for green (or anybody that can answer) how much you think the conroe mobos will cost when their out? I'm lookin at a DFI LP with a ATI chipset (saw it on XS)
__________________

__________________
*Opteron 165 1.8Ghz
*DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D
*HIS Hightech X1900XT 512MB w/ Zalman VF900 (Core: 690Mhz, Mem: 1500Mhz)
*G.Skill 1GB DDR 400
*Kingwin Mutant X Series
*HP IDE Lightscribe DVD Burner
*Seagate Barracuda 80GB SATA II
*Maxtor 80GB IDE
*OCZ Gamexstream 600W PSU
meefle is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.