Huge Problem!!! Omfg Help Plz! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2005, 08:54 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default Huge Problem!!! Omfg Help Plz!

God, I'm the stupidest person for even doing this... Ok my friend had copy of Windows Media Center 2005, he said he downloaded or w/e. I tryed installing I went through upgrade etc. Then when it reboots my computer... I cannot boot from any CD I can get into bios and change stuff but thats it I've messed with all my bios settings, all it does is try to continue setup from the CD I have, and it doesn't work. Its not even media center, Its professional.... I cant even boot from CD its asking me to but I push any key and it doesnt even boot from it. It resumes the setup and doesnt work it detects devices and then just reboots. i get fatal errors... but if i cant boot from the cd I cant format my drive... im so pissed off. everything was working perfect before and I tried updating through explorer and it said to reboot so it could resume, and now I'm lost... no safe mode no nothing... NOTHING WORKSSS!!!! WHAT CAN I DO!!!!!!! HELP FAST PLZ!!!!!
__________________

__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 12-01-2005, 11:07 PM   #2 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default

well, i can't say for certain, but i DID stay at a Holiday Inn Express last night...
__________________

__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 12-01-2005, 11:21 PM   #3 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Try using a PS2 keyboard.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 12-02-2005, 01:43 AM   #4 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 192
Default

Change the boot order in BIOS so it wont boot from the CD. Or clear the CMOS.
__________________
Intel Q6600 2.4Ghz SLACR
eVGA 8800GT 512mb Video Card
4GB DDR2-800Mhz RAM
Thermalright Ultra Extreme 120 with Scythe SFlex Fan
160GB Seagate Barracuda 7200.9
500GB Seagate Barracuda 7200.11
22" Viewsonic Widescreen Monitor
3DMark06 Score: 11402
Zanjo is offline  
Old 12-02-2005, 01:56 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 32
Default

if its a USB keyboard it wont work sometimes
me2me is offline  
Old 12-02-2005, 11:02 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default

I fixed it, I plugged in my old PS2 keyboard and I booted from CD. Thank you guys. w0w I was scared.
__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 12-02-2005, 11:05 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

...odd... why would keyboards matter when doing this?? i ish confoozedded
Static_11 is offline  
Old 12-02-2005, 11:30 AM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Just because before you get into an operating system, you're running of the motherboards software - which usually doesn't include the USB and Firewire ports that an OS would.
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 12-02-2005, 11:45 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 32
Default

Quote:
Originally posted by Static_11
...odd... why would keyboards matter when doing this?? i ish confoozedded

also plug and play is not active until you are in the OS
__________________

me2me is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.