Hows the quality of the mobos for Conroe - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-09-2006, 11:23 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 223
Default Hows the quality of the mobos for Conroe

I've heard thats its a good idea to wait for some more motherboards to come out before buying a conroe. Are the motherboards not that great?
__________________

Da11en47 is offline  
Old 08-09-2006, 04:19 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

theyre not that bad just way overpriced. and the high end one like the badaxe is very unstable.
__________________

massacreinfallx is offline  
Old 08-09-2006, 04:51 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default

... i really need a better cpu, this is just another setback for me
alexsabree is offline  
Old 08-09-2006, 04:59 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique
Default

They're a little sketchy for Conroe right now. November is a better time for buying computer stuff, anyway. Prices are lower.

Dan
dipique is offline  
Old 08-09-2006, 05:09 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 230
Default

I wouldn't know personally, still waiting to get one, but from what I've seen and heard, the Asus p5w dh needs a bios update or two just to be compatible with conroes, it isn't compatible out of the box.
__________________
C2D E6600 @ 3.15ghz w/ 1.35 vcore
Abit AW9D-MAX
Scythe Infinity
2GB G.Skill DDR2-800 (4-4-4-12)
XFX 7600GT xXx
Silverstone Tj-06
Drizo is offline  
Old 08-09-2006, 05:18 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default

eghh.. intel

Your best cpu and you mess it up

Im still gettin it tho
alexsabree is offline  
Old 08-09-2006, 05:22 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default

there's an MSI board thats $96 on newegg that will run conroe out of the box, al boards based on the P965 should be able to run it out of the box
MrZucchiniHead is offline  
Old 08-09-2006, 06:34 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Spartan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 814
Default

The selection for the higher-end motherboards for Conroe is :cough: :cough: limited and WAY overpriced. Wait for a month or two for more stable boards and for the prices to fall.
Spartan is offline  
Old 08-09-2006, 06:45 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

the p5ws are fixed now, cos a new batch came out ehats compatable with the conroes!
harry18 is offline  
Old 08-10-2006, 01:12 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 869
Default

a bunch of motherboards, even like $50 ones will work with conroe, but its the overclockability thats a problem with them. and not ocing a conroe is practically a crime. and the boards that oc well are pretty expensive...

*wishes for something amazing like the dfi lanparty nF4 SLI-DR or Ultra-D*
__________________

__________________
TriEclipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.