how ghz do these to have - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-14-2006, 09:13 PM   #1 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Question how ghz do these to have

how much ghz do these two have can't find any info on any of them
~help~

PC-CHIPS +ATHLON M 2800 (HYPER 3800)

and

ECS SOCKET 462 MTHBD AMD AHTLON XP2800

and

BIOSTAR SCKT 754+SEMPRON64 2600
__________________

SYL\X/3K is offline  
Old 08-14-2006, 09:16 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

If you can't form a coherent post then it doesn't warrant an answer.
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-14-2006, 09:20 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 63
Default

Quote:
Originally posted by gurusan
If you can't form a coherent post then it doesn't warrant an answer.
YES!!!!!!!!!!IN THE NAME OF THE LORD I DEMAND A COHERENT POST!!!
__________________
Let\'s try that again, shall we?
solid102 is offline  
Old 08-14-2006, 09:37 PM   #4 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

listen i just need to know which is better i dont even know why people name there CPU's lik xp2800 or hyper [snipped] it would be nice if someone would explain wat this crap means

wouldnt it be easier if people would just right it in GHZ or MHZ
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 08-14-2006, 09:39 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 63
Default

Sorry no idea just messing around
__________________
Let\'s try that again, shall we?
solid102 is offline  
Old 08-14-2006, 09:39 PM   #6 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

3 of them wat ever
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 08-14-2006, 09:52 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 536
Default

time to go to schoollll weeeeeeeee!!!!!!
__________________
-C2Q Q6700 @ 3.4ghz(cooled by PetraTech's Elite Water Cooling Kit)
-DFI Lanparty DK P35-T2RS
-4*1024 sticks of G.Skill Ram 4-4-4-12
-eVGA 8800GTX 630/2000
-80 gig 7200rpm SATA HDD
-320 gig 7200rpm SATA HDD
-Sony DVD/CD burner
-NZXT Tempest
-Antec True Power 550 watt PSU


MACBOOK
-2.4Ghz Penryn
-2GB RAM
-250GB HDD
will h4x 4 food is offline  
Old 08-14-2006, 10:22 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,585
Default

the links you provided are mobo/cpu combos right? You're just needing to know the ghz of the cpus? If so, just check AMDs site. As much as people like their cpus I hate their naming scheme. I'm on dialup so it takes forever for me to load a page, so I keep my extraneous searching and page loads to a minimum
atomic tofu is offline  
Old 08-14-2006, 11:52 PM   #9 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

thnx for ur help atomic tofu ill take a look and ill see wat i can find and yes im looking for the ghz for the cpus
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 08-15-2006, 01:36 AM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

Athlon M 2800 = 2.13 GHz
Athlon XP 2800 = 2.083 GHz
Sempron 2600 = 1.6 ghz
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.