How to bind Tiltwheel in Counter-Strike ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-06-2006, 11:58 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 119
Default How to bind Tiltwheel in Counter-Strike ?

K, I just bought the Logitech G5 mouse and it has a tilt wheel, but the problem is that the counter strike doesn't recognise the tilt wheel and I cannot bind any button to it. Anyone has any experience with that ?
__________________

sumik is offline  
Old 05-07-2006, 12:11 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 201
Send a message via AIM to bigr5026
Default Re: How to bind Tiltwheel in Counter-Strike ?

Quote:
Originally posted by sumik
K, I just bought the Logitech G5 mouse and it has a tilt wheel, but the problem is that the counter strike doesn't recognise the tilt wheel and I cannot bind any button to it. Anyone has any experience with that ?
did you install the drivers for it?
__________________

bigr5026 is offline  
Old 05-07-2006, 12:12 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 376
Send a message via AIM to Saint71
Default

Check the controls options in the game and make sure the wheel is enabled.
Saint71 is offline  
Old 05-07-2006, 12:16 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 119
Default

k, all software is included
the game doesn't recognise tiltwheel

Logitech says that CS and Battlefield 2 doesn't recognise it so it's game manufacturers problem.

The thing is that ppl actually make it somehow that the game recognizes the tiltwheel, i just can't find how they did it.
sumik is offline  
Old 05-07-2006, 02:01 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

It's because it's logitech. No logitech I've used so far is easy to use.

Simple fix though.

Go to Start -> All Programs -> Logitech -> Settings. From there, just find the button you want to remap and select "keystroke assignment", then enter the button you want under "specify keystroke".

For example. On BF2, I have tilt left as knife, and tilt right as pistol. So, I remap tilt left to '1', and tilt right to '2'. This will disable their previous function as being able to sidescroll, but it's for a good cause.

By the way.. I have a Logitech G5 aswell, all I can say is it's an AWESOME mouse!
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 05-07-2006, 02:30 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 119
Default

Sorry, it doesn't work like that with Counter-Strike
I tried almost everything, all the buttons, all the options, nothing
__________________

sumik is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.