Hmammen going Intel??? Waaaaaaa??? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-03-2008, 04:54 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

ermm I just realized something...that's not even a Yorkfield...it's just a normal Quad Extreme Kentsfield.
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 01-03-2008, 04:58 PM   #12 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

O ****!!! i completely put the wrong one on there....i meant this one haha....

Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache LGA 775 130W Quad-Core Processor -




Newegg.com - Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache LGA 775 130W Quad-Core Processor - OEM

they were right on top of eachother so i didnt even bother looking.
__________________

__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 01-03-2008, 04:58 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

Yep, check out the specs on the 1066 ram. Its just 800mhz ram with looser timings.

Bah i walk away from my desk for 10 minutes and 5 new posts are up before i hit enter.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 01-03-2008, 06:14 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2007
Location: Yorkshire, UK
Posts: 1,693
Send a message via MSN to Vaanish
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

Honestly, I would strongly advise against the 9650. You would not notice the slightest bit of difference between that chip and a q6600 when OCd to the max, except maybe a 500-1000 point 3D mark boost.
__________________
MSI P35 Plat // 4GB DDR2 1033 // HD 4870 // Conroe C2D e6300 @ 2.5Ghz
Vaanish is offline  
Old 01-03-2008, 06:16 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

Quote:
Originally Posted by Vaanish View Post
Honestly, I would strongly advise against the 9650. You would not notice the slightest bit of difference between that chip and a q6600 when OCd to the max, except maybe a 500-1000 point 3D mark boost.
It's true. I did that Crysis benchmark on another forum and the current top user is just using a dual core E6850...

Crysis: Results - marc2003

here's the link to the results...quite interesting really.
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 01-03-2008, 06:18 PM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

well... so ur upgrading too huh man?

ok also, didn't you get two 8800gt's wouldn't you need an SLi board instead of the x38 Crossfire board

your deadset on the PSU and CPU but thats fine...
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-03-2008, 06:21 PM   #17 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

interesting results....and i know....everyone will think it is ridiculous to spend that much but i really want to. Notice the 2nd place guy used a QX9650 and it was clocked at 4.5 ghz and the first place guy used a E6850 clocked at 4.0ghz. But w/e im going for clocks and bragging rights, and besides, it has 2 more cores.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 01-03-2008, 06:22 PM   #18 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
well... so ur upgrading too huh man?

ok also, didn't you get two 8800gt's wouldn't you need an SLi board instead of the x38 Crossfire board

your deadset on the PSU and CPU but thats fine...
yes i have two 8800GT's, but im going to run a single 8800GT 512mb and wait for the new 9x series cards to come out.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 01-03-2008, 06:25 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

Quote:
Originally Posted by hmammen View Post
interesting results....and i know....everyone will think it is ridiculous to spend that much but i really want to. Notice the 2nd place guy used a QX9650 and it was clocked at 4.5 ghz and the first place guy used a E6850 clocked at 4.0ghz. But w/e im going for clocks and bragging rights, and besides, it has 2 more cores.
I'm pretty sure that Jseber that a qx6700
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-03-2008, 06:40 PM   #20 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Hmammen going Intel??? Waaaaaaa???

I think he was referring to the crysis benches.
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Beats AMD to Lead-Free Processors maroon1 New Systems | Building and Buying 3 10-24-2007 03:35 PM
New Intel Allendale Processors & Price Cuts___Oct 21st maroon1 New Systems | Building and Buying 29 10-14-2007 11:50 AM
Intel Demonstrates First 32nm Chip and Next-Generation Nehalem Processors maroon1 New Systems | Building and Buying 27 09-20-2007 01:07 AM
Intel future processors will be lead-free and environmentally friendly maroon1 New Systems | Building and Buying 2 05-23-2007 11:25 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.