High Pitched Screech from PSU on first boot - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-08-2007, 05:09 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 64
Default Re: High Pitched Screech from PSU on first boot

CPU temp 22 degrees
system temp 37 degrees

I got it working...I'll be the first to call myself a noob, the PCI-E power cord was not plugged in, therefore the GPU was trying to power itself through the mainboard.. PHEW!

Hope I didn't do any damage. I sure am glad it's going to be okay!
__________________

Sardonic is offline  
Old 09-08-2007, 05:17 PM   #12 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: High Pitched Screech from PSU on first boot

...crisis averted?
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-08-2007, 05:35 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 64
Default Re: High Pitched Screech from PSU on first boot

I WAS FREAKING OUT, MAN!

But Yes. I think so. I got as far as the XP load screen. I shut down because one HDD was "disabled" and I wanted to cable manage before I went "live" anyway.

I'll install windows and do all my loads while I'm here at work. Then when I get home I'll dual boot linux. Hopefully.

*OR* I'll install windows and get lost playing wow
Sardonic is offline  
Old 09-08-2007, 05:36 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 64
Default Re: High Pitched Screech from PSU on first boot

Btw, I don't know how you guys all turned your harddrives around to hide the cables. With my Antec 900 enclosure, I am finding it almost impossible to do.
Sardonic is offline  
Old 09-08-2007, 05:39 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: High Pitched Screech from PSU on first boot

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
...crisis averted?
Roger that
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P5K Premium "Proper Boot Device/Insert Boot Media" s-patrol Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-02-2007 12:37 AM
High Pitched Noise triskit Hardware Repairs and Troubleshooting 11 06-12-2007 08:18 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.