Help with the duo monitor? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2007, 05:53 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
jpuga's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: America
Posts: 54
Send a message via MSN to jpuga
Question Help with the duo monitor?

I plug the monitor to my 7300 GT card and I only see one working, When the computer is starting I can see both working fine but when it time for me to enter my password only one of my monitor would work and the other one would just shout down, I don't know what to do please any assistance will be well appreciated...

Please Help!!!!!!!!!!

.Satellite C655D-S5230
.Toshiba Black 15.6"
.Laptop PC
.3GB Memory
.AMD Dual-Core C-50 Processor
.Windows 7 Home Premium
jpuga is offline  
Old 12-14-2007, 12:53 AM   #2 (permalink)
Greg's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,600
Default Re: Help with the duo monitor?

Right click on the desktop, go to properties, then display or something like that. There it'll give you options to set up the second monitor. Make sure you check the box to extend the desktop onto the second monitor.

Sorry I can't be more specific, I don't have Windows.


Greg is offline  
Old 12-14-2007, 12:56 AM   #3 (permalink)
Future ex-member
lancec2c30's Avatar
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: Help with the duo monitor?

You may need to start in the Nvidia control panel.

RIght click the desktop. Go to Nvidia control panel and then dual monitor setup in there. It should go through a wizard and your done.

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No boot power turns on but no signal in monitor ekw808 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 03-05-2008 11:01 AM
Monitor resetting Screamsalvation Hardware Repairs and Troubleshooting 16 07-30-2007 02:58 PM
Confusion With a Monitor khan008 New Systems | Building and Buying 3 06-08-2007 05:51 AM
Dual Monitor Issue Ultra Steel Hardware Repairs and Troubleshooting 4 04-18-2007 07:03 AM
Looking for a new Computer Monitor ? Try this one.. Osiris New Systems | Building and Buying 14 04-07-2007 08:26 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.