Has any one else noticed...... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2005, 02:26 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 458
Default

Good to know I can take mine out then. Less **** in my case is better.
__________________

__________________
<font size=1><b>Current Build:</b>
DFI Lanparty Ultra-D
<a href=\"http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=77714\">AMD 64 X2 4400+ @ 2.20GHz</a>
Big Typhoon Heatsink/Fan
2 GB G.Skill DDR500 PC4000
eVGA 256MB 7800GTX
37GB Raptor
2x 120GB Hard Drives</font>
sickness is offline  
Old 12-01-2005, 02:35 AM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

Yeah, one less unneeded wire. I have asked other pc enthusiast, and no one seems to know what we need them for any more.
__________________

__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 12-01-2005, 02:38 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I think they might be usable but are just not actually used anymore by the software
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-01-2005, 02:39 AM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

Alright, what function do they provide? I have been able to function just well with out it. But what confuses me is that sound cards come with three or four connections, and so do motherboards with onboard sound.
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 12-01-2005, 02:51 AM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 458
Default

Prolly something to do with uploading all our personal information to Microsoft. They've got a deal with Sound Blaster I bet.
__________________
<font size=1><b>Current Build:</b>
DFI Lanparty Ultra-D
<a href=\"http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=77714\">AMD 64 X2 4400+ @ 2.20GHz</a>
Big Typhoon Heatsink/Fan
2 GB G.Skill DDR500 PC4000
eVGA 256MB 7800GTX
37GB Raptor
2x 120GB Hard Drives</font>
sickness is offline  
Old 12-01-2005, 06:46 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 670
Default

well i have a play button on my DVD drive, and i can assure you, i can still play CD's without any software, and without the dedicated Cable, someone told me once that windows XP is smart enough now not to need them, i guess he was right.
__________________

__________________
<img src=\"http://i25.photobucket.com/albums/c62/HAVOC2k5/Sempron_Userbar.png\">
Raekwon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.