hardware performance - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2006, 02:54 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default hardware performance

hi guys, i have an AMD barton 3000 with a PNY Verto fx 5900, win XP, and 768 DDR 2100 ram
i have recently replaced my old vid card ( FX 5700) and there is no real FPS improvement in Battlefield 2, CS:S
i was wondering if this because my CPU is holding back the graphics card or i need more ram

i know the 5900 is not a huge improvement, but it is 256 bit vs. 128 bit and it should be smoother than the 5700
so what are your thoughts
__________________

eXecutioner is offline  
Old 03-08-2006, 09:54 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Depends on your mobo, seems like the PC2100 ram is slowing you down. The CPU will not be holding back your FX5900.
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 03-08-2006, 11:35 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default

got an Abit va-20 my memory is made up of 256 running at 2100 and 512 that can go 3200
so therefore i have to run at 2100 to get 768

is 3200 that much better than 2100?
eXecutioner is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.