Graphical errors - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2008, 09:24 PM   #11 (permalink)
saltynay's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: Graphical errors

Simple problem simple solution the sli bridge wasn't on properly I wasn't getting the full bandwindth for sli and with the overclocking it must of stressed the cards too much.

saltynay is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Memory Stress Test found 860+ errors for me K1boRG Microsoft Windows and Software 1 07-24-2008 08:34 PM
Internet Issues/Errors, Networked Apps Failing Cunjo Microsoft Windows and Software 9 12-03-2007 02:26 AM
xp install errors Michowski Hardware Repairs and Troubleshooting 7 11-29-2007 10:42 PM
DCOM errors AnthraX Microsoft Windows and Software 1 08-31-2007 09:44 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.