Is that a good PSU? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2006, 09:35 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default Is that a good PSU?

Hey,

my new PSU that I orderd in first place is unavalible anymore in my country so im forced to get another, so how does this one looks:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817128001

Im getting the none modular version of this though[the HPU-4M580 ...]

Just afraid it won't do well for me,

my specs are:

C2D E6400
Gigabyte 965P-DS4
Corsair Twin2X2048-6400C4 [DDR2-800 PC2-6400 1gb*2sticks XMS2 series, 4-4-4-12 v2.1]
ATi Sapphire X1900XT [NONE CROSSFIRE!]
Gigabyte Aurora 3D Full Tower ATX Case + Stock 3 120MM Fans.

Uses of this PC:

High end Gaming [FEAR/Fear MP/Oblivion, ETC]
DVD Ripping and lots of multitask [so both the RAM and PSU are going to be worked out to the max aswell]
and Overclocking which I would like to do.

Anyways my budget for a PSU is like umm.. not more than 70$ and this is the best I've found for that much.

-Jo.
__________________

Yoad is offline  
Old 08-24-2006, 09:47 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Dead link.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 08-24-2006, 09:54 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

Correct link:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817128001

Could also get this psu:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817103930

-Jo.
Yoad is offline  
Old 08-24-2006, 09:57 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

They do a non modular Hiper? Didnt know that.

The run down, they make great PSU's at a good price that are quiet and have steady rails. But as any new company they had a bad path where they had dodgy fans and over heated. They are now good again.

I have one in my main system.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 08-24-2006, 10:02 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

you have that exact same one? and is the antec TruePower 480W is not better?

And yes they do have none-modular ones, its 70$ or so, but I think they only sell'em in Israel.

-Jo
Yoad is offline  
Old 08-24-2006, 10:15 AM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Yeah, the Hiper Type R 580w.

I'm bored of Antec, they are just a power supply and there are better ones out there like Tagan, Seasonic, OCZ, Hiper etc.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 08-24-2006, 03:58 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

the modular version is sweet lol
__________________

reckliss is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.