Is this a good build? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-08-2012, 04:57 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by genesistech View Post
Everything you have will do the job. My suggestion would be go with an amd chip. IMO they are a better value. One regret I have is not getting a 6.0 gb/s hard drive. Which your MB supports. I'd make sure that one is. Hard drives tend to be the bottleneck.
Can you think of a good 6.0 gb/s hard drive on tech buy? haha Perhaps I could change it to this one? HP 500GB 7200rpm Serial ATA-III-600 HDD (QK554AA) | Techbuy Australia

HP 500GB 7200rpm Serial ATA-III-600 HDD (QK554AA) | Techbuy Australia

HP 500GB 7200rpm Serial ATA-III-600 HDD would that be adequate?
__________________

Redfever is offline  
Old 01-08-2012, 06:00 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2012
Location: Venice, FL
Posts: 5
Default

Yes. To my knowledge all sata III drives are 6.0. I would say that's capable. When you build it and benchmark it, if it still seems slower you can always try a revodrive they are fairly new and are on newegg as well. I saw them in maximum PC magazine. I thought they were pretty cool.
__________________

genesistech is offline  
Old 01-08-2012, 09:22 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Is this a good build?

@ Redfever, please don't double and triple post, if you have something else to add to the conversation and no one has posted a reply since your last post (within a 24 hr. period), please use the edit button (looks like a pencil) to add it to your previous post.

You switched to a AMD cpu but the motherboard you have posted is not compatible with that cpu.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 01-08-2012, 05:25 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Default Re: Is this a good build?

Quote:
Originally Posted by Slaymate View Post
@ Redfever, please don't double and triple post, if you have something else to add to the conversation and no one has posted a reply since your last post (within a 24 hr. period), please use the edit button (looks like a pencil) to add it to your previous post.

You switched to a AMD cpu but the motherboard you have posted is not compatible with that cpu.

Thanks for the warning
__________________

Redfever is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is this a good build? shanepc New Systems | Building and Buying 10 07-16-2009 09:09 AM
good build or not? TheHumanComputer New Systems | Building and Buying 4 05-03-2009 08:48 AM
Looking for a good build... Manhuntkotor New Systems | Building and Buying 1 06-01-2006 07:09 PM
Good Build? braids11 System Upgrades 12 01-31-2006 08:50 PM
Good Build? braids11 New Systems | Building and Buying 1 01-30-2006 08:37 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.