gonna buy a new rig to play crysis - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2007, 09:57 PM   #21 (permalink)
Ultra Techie
Deadpixel's Avatar
Join Date: Jun 2007
Posts: 844
Default Re: gonna buy a new rig to play crysis

I am hoping that my GT will allow me to play Crysis on at least medium/high.

Deadpixel is offline  
Old 11-05-2007, 11:57 PM   #22 (permalink)
Master Techie
Preacher's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Ra'anana, Israel
Posts: 2,395
Default Re: gonna buy a new rig to play crysis

I play Crysis on medium , so gt's can take it ...

www.heavyportrayals.com - Lifting one stone at a time.
Preacher is offline  
Old 11-06-2007, 07:26 AM   #23 (permalink)
Benevolent Cake Despot
Merkwürdigeliebe's Avatar
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: gonna buy a new rig to play crysis

Originally Posted by Preacher View Post
I play Crysis on medium , so gt's can take it ...
Although Medium-spec is playable, it's pretty lame, particularly the shaders on medium make everything look bland. With the recent build that I sold, I was able to set everything on high (post-processing medium), but shadow quality and shaders was a balancing act. Either both had to be on medium, or one on high and the other on low to get a playable 25-30 fps, playing around with any other settings had virtually no effect on framerate at all
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 11-06-2007, 09:46 AM   #24 (permalink)
Lord Techie
veedubfreak's Avatar
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: gonna buy a new rig to play crysis

I was able to play crysis at high on dx9 with 1920x1200 resolution. This was also only on a single card. The main reason i went SLI was because i got in on the 229 deal from fry's and i run a 24" monitor.

Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't play crysis (windows vista) advancedgeek PC Gaming 2 10-29-2007 09:42 AM
Exclusive Crysis Multiplayer Beta Screenshots Osiris PC Gaming 12 10-03-2007 05:58 PM
Do i need an upgrade to play 1080p files? Aesrin New Systems | Building and Buying 12 10-01-2007 03:09 PM
is Crysis Beta good or bad to play? Wildside PC Gaming 8 09-24-2007 03:15 PM
Crysis - Hands on...for those, wondering if they can run it.... b1gapl New Systems | Building and Buying 19 06-15-2007 01:03 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.