GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-10-2007, 11:06 PM   #21 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

Im going to ask G.Skill themselves...I'm a bit worried myself since I have the G.skill 2 gig HZs and plan to get a DS3R mobo now
__________________

Gabb is offline  
Old 07-10-2007, 11:08 PM   #22 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

how are you worried??????

Like hundreds of other people on sites report G.skill HZ's and DS3R mobos....I think we have 2 on this site alone with that combo...

I have a set of G.skill NR's which work flawlessly..
__________________

__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 07-10-2007, 11:23 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 616
Send a message via AIM to OnlyCurious Send a message via Yahoo to OnlyCurious
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

ROFLMAO and he's a super techie... I guess these ranks don't mean much.
I should be the one worried right now. I just ordered Patriot Extreme's for my p35 ds3r. Not sure if they are compatible, but I'm sure they are.
__________________
Use my advice at your own risk.

My rig:
CoolerMaster Centurion 5
SamSung 20" LCD
Intel E6750 @ 2.66Ghz
Gigabyte p35-ds3r
Patriot Extreme 2gb 4-4-4-12
Sapphire X1950XT 256mb
Samsung 500gb @ 7200
PSU Xclio GreatPower 550W
Samsung DVD Burner
Logitec X-230 2.1
OnlyCurious is offline  
Old 07-10-2007, 11:30 PM   #24 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

250-300 posts isn't a lot anyway....but regardless those patriots should work just fine.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 07-10-2007, 11:52 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
meat_helmet's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,119
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

Well the g.skill hzs work, i can vouch for that. In fact they do much better than just work. It never even crossed my mind that they wouldnt...
__________________
meat_helmet is offline  
Old 07-11-2007, 10:04 AM   #26 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

most memory would work with all the new mobo's ne way would it not. even if ur a lil worried theres always someone that at least tried that combination b4.
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 07-11-2007, 10:30 AM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

i agree y do so many ppl get worried ram compadability issue, just bout all ram works in these mobos today.
__________________
3D MARK 06 ***14,063*** on vista, use to get it
p4 2.8ghz
Asus p4SD-LA
6800gs ultra
1.5gb ddr400 oem
120gb hdd

The Techies' Bible
kobe24 is offline  
Old 07-11-2007, 10:51 AM   #28 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

Quote:
Originally Posted by baron5 View Post
most memory would work with all the new mobo's ne way would it not. even if ur a lil worried theres always someone that at least tried that combination b4.
exactly if you really are so worried just search it on google or some newegg reviews or something to see if someone has the combo listed.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 07-11-2007, 11:21 AM   #29 (permalink)
Ultra Techie
 
Phanto's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Puerto Rico
Posts: 603
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

Looks llike some people need more proof than asking in Tech forums .
Anyway almost all memory (referring to DDR2 here) should work in most boards the part that you need to be sure is correct, is the "right" support "clock" of the RAM that you want to use like DDR 800, DDR 533, or DDR 400 on the mobo.

Wren you are checking RAM compatibilities list of the manufacturer for the mobo the RAM that appear on that list is tested, so that means that they know "99.5&#37;" for sure that RAM is going to work, now I have heard that those names or brands of RAMs that appear on that list is because they paid some $$ I'm not sure about this but thats what I have heard.
__________________
i5 2500k @ 4.5GHz
COOLER MASTER Hyper 212 Plus
MSI Z77A-G45
16GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600MHz
Corsair HX650w
eVGA 670 GTX 2GB
Samsung 840 Pro SSD 256GB
Seagate Barracuda 7200.14 3TB
ASUS VG248QE Black 24" 144Hz, Samsung 24" S24B300, Samsung 22" 226BW & HP L1908W 19" (Quad Monitor Setup)
COOLER MASTER HAF 912
Phanto is offline  
Old 07-11-2007, 11:27 AM   #30 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: GIGABYTE GA-P35-DS3R and Memory

Quote:
Originally Posted by Phanto View Post
now I have heard that those names or brands of RAMs that appear on that list is because they paid some $$ I'm not sure about this but thats what I have heard.
sounds about right to me because then you get people like this guy who think thats the only memory that works and buys one of them..
__________________

__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DS3R vs. P6N Plat Riznarf New Systems | Building and Buying 18 06-21-2007 02:08 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.